REKLAMA
Witam szukam auta w przedziale 30-40 tysięcy. 5 razy w tygodniu pokonuje trasę 25km, a w wakacje częste wypady do różnych miast. Aktualnie posiadam mazde 6 2005 rok poliftowy 1.8 120 koni. Korozja zaczyna łapać blachy więc póki jest tego mało będę chciał sprzedać.
Szukam auta, które szybciej się zbiera no i żeby zwracało na siebie uwagę(wymienić wydech na sportowy, jakoś fajnie okleić etc)
Oto moje propozycje:
1. BMW sedan f30(diesel/benzyna) lub f10(diesel/benzyna). Cena ich oscyluje między 35 a 60 tysięcy o ile się nie mylę, dlatego trochę się obawiam kupna za cenę z niższej półki. Z tego co czytałem często psuje się pasek rozrządu no i bmw jak to bmw jest droga w utrzymaniu, ale to jest mój numer jeden.
2. Kolejnym autem nad którym się zastanawiam to opel astra najlepiej K benzyna silnik 1.4 lub 1.6 +150koni turbo, którego moim zdaniem też trudno wyhaczyć w cenie poniżej 40 tysięcy. Fajne lekkie auto z dużą mocą
3. Trzecim moim wyborem jest mazda albo 3 III kompakt (benzyna/gaz) albo mazda 6 III (benzyna/gaz/diesel) tylko się tutaj martwię o korozję.