Witam! Mam problem otóż w samochodzie bmw e90 silnik n43 143km 2008r. na zimnym silniku ( po zejściu z ssania) samochód trzęsie się , ma falowania obrotów. Gdy samochód się rozgrzeje problem mija, co to może być? Miał ktoś podobny problem ?
Olej został zmieniony na motula 5w40, samochód sprowadzany znniemiec miał w sobie jeszce oryginalny olej bmw po wjeździe do Polski. Zmienany około 6k km temu
Moto Session 2016 Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...
Święta już niebawem... czy "niedzielni kierowcy" również? "Niedzielnych kierowców" kojarzymy z… niedzielami, często nowymi samochodami, a na pewno z nerwami. Pojawiają się na polskich ulicach "od święta" i niejeden wytyka ich palcem. Czy ich obecność w ruchu drogowym ...
Witam kolego. Mam dokładnie ten sam problem w tym samym silniku. tylko rok 2009. Wymienilem juz swiece, cewki wtryski i rozrzad i problem jest dalej. Wydalem prawie 7000zl Jak rozwiązałes swoj problem? udało sie naprawić?
Przepraszam ,że odkopuję wątek , ale mam ten sam problem. Mechanicy rozkłądają ręce... Niby wtryski , świece i nie wiadomo co jeszcze jest dobrze.Żadnych błędów. Może ktoś znalazł rozwiązanie? Nie mam zamiaru czekać do momentu , w którym auto zatrzyma mi się na środku drogi.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.