Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dishman napisał(a):Generalnie - odradzam BMkę jako pierwsze auto. Na początek coś co uczy pokory przy wyprzedzaniu.
Wielu nie ma tego szczęścia.... .Wozter napisał(a):No i co z tego, że chłopak chce sobie wybrać BMW jako pierwsze auto? Moim pierwszy autem było BMW, jeździłem nim przez 2,5 roku - i co, jakoś żyję, nie?
RustyNail napisał(a):Ja mam zamiast krwi benzynę a co do dużej mocy dam radę opanować bo nie bd szalał tylko ona przyda się nieraz w razie wyprzedzania a co do parkowania to lubię się bawić i nie chcę compacta bo lubię duże samochodyDziękuje wszystkim za pomoc. Wiem że teraz to bd brał E36 +LPG
artj napisał(a):qki007 Co do małych samochodów na początek to nie tak do końca, są osoby które lubią większe samochody i nimi potrafią jeździć, i parkować wszędzie jak należy, po prostu "maluchy" Im nie odpowiadają
PhantomASA1 napisał(a):Ja zgadzam się z Gki
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW