Część czołem. Wpadłem na pomysł zakupu SUV'a. Żonie bardzo podoba się BMW x5. Koniecznie benzyna... najprawdopodobniej 3.0 . Co myślicie o takim aucie? Budżet to około 20tys myślę że na coś z początku produkcji styknie
Ostatnio edytowany przez legler, 08 Lip 2018, 15:20, edytowano w sumie 1 raz
BMW X5, 3,0pb, do 25k, na olx równo 18 egzemplarzy (wyłączając angliki i rozbitki) z czego część to świeżo sprowadzone perełki. Rzeczywiście sobie poprzebierasz
Jak przygotować wnętrze samochodu na zimę? Podpowiadamy! Zima w samochodzie może oznaczać nie tylko śnieżne widoki za oknem, ale również… błoto, wilgoć, sól i nieprzyjemne zapachy wewnątrz samochodu! Jeśli chcesz, by wnętrze auta przetrwało zimę w dobrym stylu ...
Czy bezpieczeństwo się opłaca? Zmiany w przepisach i mandatach Wprowadzane sukcesywnie zmiany w przepisach i wysokości mandatów w Polsce dotyczą wielu niebezpiecznych zachowań kierowców na drodze, takich jak przekraczanie dopuszczalnej prędkości, nieustąpienie pierwszeństwa ...
A nie zastanawia Cię czemu tak drogie auta są tak tanio? Czemu tej samej klasy dziadek lex rx jest przeciętnie droższy o 10k? A masz mechanika który w normalnej kasie będzie ogarniał te cudeńka? Już nie wspomnę że fajna byłaby specjalizaja...bo np. Mojemu koledze starego ml naprawiali pół roku zanim zgasili choinkę na desca rozdzielczej co notabene dużo nie pomogło bo i tak było tylko od naprawy do naprawy... Ale co tam bogatemu wolno
Citroeny C5 też są tanie a tylko dlatego że ludzie mają stracha przed hydropneumatyka. To jakiego SUV'a możecie polecić? Aby nie zrujnował mnie finansowo?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.