REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
AndrzejSlask napisał(a):Najbardziej odpowiada mi BMW X6 lub X5.
Podejrzewam, że powinienem celować w wersję 6 cylindrową na benzynę
AndrzejSlask napisał(a):Czyli nad dieslem też mogę pomyśleć tak?
AndrzejSlask napisał(a):W zasadzie to jeżeli ktoś ma do polecenia jakiś inny suv w tej kwocie lub nawet taniej to chętnie go przeglądnę.
AndrzejSlask napisał(a):Czyli nad dieslem też mogę pomyśleć tak?
AndrzejSlask napisał(a):Tak, widziałem, że X6 jest 4 osobowe, bo z tyłu ma miejsce tylko na 2 osoby, a nie 3.
AndrzejSlask napisał(a):zasadzie to jeżeli ktoś ma do polecenia jakiś inny suv w tej kwocie lub nawet taniej to chętnie go przeglądnę.
AndrzejSlask napisał(a):jak z przebiegiem? Jeżeli auto było serwisowane w ASO, ma aktualną książeczkę, a przejechane 250k-350k km to rozumiem, że prędzej nad nim się zastanowić niż na takim ze 150k km i bez żadnych dowodów napraw i konserwacji, tak?
AndrzejSlask napisał(a):przebiegiem? Jeżeli auto było serwisowane w ASO, ma aktualną książeczkę, a przejechane 250k-350k km to rozumiem, że prędzej nad nim się zastanowić niż na takim ze 150k km i bez żadnych dowodów napraw i konserwacji, tak?
AndrzejSlask napisał(a):Rozumiem.
Nie musi być w zasadzie SUV. Sedan też będzie okej. Chciałbym po prostu pojeździć czymś sensownym przez najbliższe 2 lata.
Moje wymagania:
- spalanie do 15l/100km
- wygodne
- duże, także tylko suv, sedan wchodzą w grę
- tylko automatyczna skrzynia biegów
- nie zależy mi na osiągach, nie zamierzam jeździć jak wariat przy obrotach 8000/min, ale nie chciałbym, by było wolne jak jakiś dostawczak.
Nie wiem co bym mógł jeszcze podać z wymagań.
Z sedan podobają mi się samochody Audi od A4 wzwyż, Q7 też fajna, ale stara bardzo. Z BMW od serii 3 wzwyż. Oczywiście może być nawet Skoda i jak trafi w mój gust to się nad takim zastanowię.
Gdzieś indziej polecili mi Audi A4 w wersji 170km, 1.8 silnik benzyna, coś takiego
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 4c19fcd99d