Bmw730d e65

26 Lip 2015, 16:02

pozdro wszystkich i prosze o pomoc chce kupic bmw 730d e65 z 2004roku slyszalem i czytalem ze to sa wadliwe silniki ciagle problemy z elekrtyka i ze przy ponad 200.000 km lepiej nie kupowac tego auta bo to skarbonka bez dna i jak zacznie sie cos pi........ to juz nie skonczy pomozcie o podjecie decyzji bo juz mnie baniak n...... od tego czytania i ogladania na youtube reportażu na temat tego auta chce uslyszec opinie osob ktore takie auto posiadaja !!! z gory dzieki. P.S do tematu dolaczam link auta prezentuje sie ladnie ale to nie o to mi chodzi bo ladne jest ale ma jezdzic a nie u mechanika stac http://www.kapaza.be/nl/bmw/zeer-proper ... 837462.htm
Bmw520vanod
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 02 1986
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: bmw
Silnik: 520vanos
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

26 Lip 2015, 21:59

Bmw520vanod napisał(a):przy ponad 200.000 km lepiej nie kupować

słyszałeś pewnie o typowego polaczka i pewnie przez to wszystkie auta u nas mają poniżej tej granicy :mrgreen:

jaki masz budżet? jakie przebiegi robisz?
nie napisałeś nic konkretnego co pozwoliłoby ocenić słuszność zakupu...
kolejna sprawa to to, że nie sztuką jest kupić tą beemkę tylko ją utrzymać, bo naprawy są bardzo drogie ;)
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010

29 Lip 2015, 17:35

ile km robie ?napisze tak auto nie stygnie mam bmw 520 vanos i ciagle cos sie psuje kupilem passata b5 po lifcie ale i tak ciagnie mnie do bmw wiadomo konfort jazdy !!! :D ale nie jest dla mnie problemem kupic taka 7-dem tylko nie po to sie kupuje auto zeby wiecej czasu u mechanika bylo niz u mnie ale juz wiem wszystko zamiast tej wole starszy model e38 730 jak by nie patrzec wytrzymale i bez wad
Bmw520vanod
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 02 1986
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: bmw
Silnik: 520vanos
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1998

29 Lip 2015, 18:14

To może coś od Lexa byś wybrał? :)
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Linie na drodze - nie dla ozdoby!
    Przekraczanie linii ciągłej pojedynczej lub podwójnej na zakręcie, w pobliżu skrzyżowania czy podczas wyprzedzania to częste zachowania na polskich drogach, mimo że utrzymanie swojego toru jazdy jest jedną z podstawowych ...