REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
626 mi sie az tak nie podoba bmw e39 to juz jest kolos:) Mondeo bym chętnie kupił jakby LPG dobrze współpracowało z nim. Passaty po FL mi sie podobaja(no ale to zawieszenie, wiekszosc na nie narzeka) A Accord i owszem ładny ale ten nowy:) a to nie za ta cenemaro39 napisał(a):ja z mojej strony do listy dorzuciłbym Mazdę 626 [link do oferty na Allegro wygasł] , w takiej cenie spokojnie znajdziesz auto z 2001 roku z pełnym wyposażeniem, można wziąć pod uwagę również BMW serii 5 (E39), jeżeli szukasz wygodnego sedana to pamiętaj, że Bora to klasa C, w takiej kwocie szukałbym już auta z segmentu D (626, BMW 5, Mondeo, Passat, Accord)
nie wiedzialem ze 17400 to prawie 18:D zejdzie do 17 na pewno za co? wydaje mi sie ze Bora to dobry samochód, zresztą zobacz jakie auto ma wyposażenie . To też podwyższa jego wartośćDaro20VT napisał(a):Coś ty się tak na tą Bore uparł... I za co tu dać prawie 18 koła
Na fotkach nie jest źle, umyta ładnie, wyplakowana porządnie... Ciekawe jaki to ma nalot.
bo ma czysto pod machą?:) i dość czysto w środku to picowany rozumiem? no lepiej to wygląda jak jest czysto pod machą niż jak brudne wiadomo. Nie kupie go dopóki go nie sprawdze na stacji diagnostycznej spokobarol91 napisał(a):Zależy co kto lubi jak masz blisko to jedż obejrzyj choć po fotkach widać że auto picowane na sprzedaż.
pyra2010 napisał(a):Panowie szukałem i znalazłem taki egzemplarz Bory. Co sądzicie o tym autku? Jutro zamierzam jechać je obejrzeć i sprawdzić
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
a co sądzisz o tej? ogólnie no i kolor chyba fajniejszy:)przemo.d napisał(a):pyra2010 napisał(a):Panowie szukałem i znalazłem taki egzemplarz Bory. Co sądzicie o tym autku? Jutro zamierzam jechać je obejrzeć i sprawdzić
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dlaczego czarna? będzie wiecznie brudna...
Ogólnie to dobre auto a ta srebrna z tym 2.0 to o wiele lepszy wybór.
Te z silnikiem 1.6 miały wadę skrzyń biegów ale nawet jak wyłapała to juz na pewno jest po wymianie - bo rozpadały sie tam nity i uszkadzały skrzynie ( golfy ,bory) zazwyczaj na gwarancji usterki wychodziły).
Auto trwałe ze skrzypiącą deską i dobrą blachą. Zawias także ok -> bardzo trwały.
Auto słabo traci na wartości więc to plus.
Pozdro.
no lepiej to wygląda jak jest czysto pod machą niż jak brudne wiadomo
Dlaczego czarna? będzie wiecznie brudna..