Brak daty na umowie kupna-sprzedaży samochodu.

20 Lut 2014, 22:34

Sytuacja wygląda tak że na poprzedniej umowie kupna-sprzedaży auta nie ma daty(na mojej kopii). Do osoby która posiada taką umowe nie da sie dodzwonic zeby tą date mi podała, a babeczki w WK nie chcą mi tej daty niestety podać i bez niej auta zarejestrować. Czy jest jakaś możliwość sprawdzić tą datę w internecie?
LolsonMandela
Obserwowany

Auto: Peugeot 406

21 Lut 2014, 08:31

LolsonMandela napisał(a): Czy jest jakaś możliwość sprawdzić tą datę w internecie?
Absolutnie nie.Tylko i wyłącznie poprzedni własciciel.Mozna spróbowac w WK gdzie ten samochód był poprzednio zarejestrowany ale masz marne szanse/po warunkiem ze poprzedni wlasciciel zgłosił jego sprzedaz/... :(
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kiedy kierowca może używać świateł awaryjnych?
    W jakich okolicznościach kierowca może używać świateł awaryjnych: postój z powodu uszkodzenia pojazdu lub wypadku. Włączanie tych świateł, gdy chcemy zatrzymać się w miejscu niedozwolonym jest niezgodne z obowiązującymi ...
    Volvo V40 R-Design - sportowa odmiana nowego modelu
    Na targach motoryzacyjnych w Paryżu po raz pierwszy zostanie zaprezentowana sportowa odmiana nowego modelu Volvo V40 - R-Design. Auto ze zmienionym zawieszeniem i topowym silnikiem T5 o mocy 254 KM, będzie rywalizować ze ...