REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
A gdzie się podziały silniczki regulacji z starych reflektorów.Mam rozumieć ze te nowe nie maja miejsca na ich montaż..kwizz napisał(a): ponieważ nie mają silniczków do regulacji
Oczywiście ze jezeli w tym modelu pojazdu obowiązuje regulacja ręczna to musi to być.Co do przegladu tech.to zalezy na kogo trafisz...kwizz napisał(a): auto przejdzie przegląd techniczny, mimo że nie ma tej elektrycznej regulacji? Czy jest ona konieczna?
To teraz juz wiesz...Nie będziesz miał zadnego problemu z uzywkami...kwizz napisał(a):Skąd mam wiedzieć, czy jest wymagana?
Jezeli jest to Audi A4 /bo taki model wpisałeś ze posiadasz/to nie masz co szukać.Ten model posiadal reczna regulację ustwienia poziomu swiateł na wyposazeniu fabrycznym...kwizz napisał(a):Jest to mój pierwszy samochód, pierwszy przegląd techniczny i średnio się we wszystkim orientuję niestety....
kwizz napisał(a):Ale ręczną, w sensie "śrubokrętem" przy lampie, czy ręczną w sensie pokrętło w kabinie?
silvo44 napisał(a):Nie dogadacie się nigdy..
Migi60 napisał(a):1/Ręczną przy reflektorze/góra-dół oraz bok/...