Proszę o pomoc. Cztery dni temu w prywatnym warsztacie samochodowym wymieniono mi część (prawdopodobnie część nowa - silniczek do przedniej wycieraczki). Przy odbiorze samochodu poprosiłam o fakturę lub paragon. Nie otrzymałam jej. Obiecano dostarczyć ją dzisiaj, nie dostarczono. Na chwilę obecną nie posiadam żadnego dowodu na to że samochód był w naprawie czyli nie mam żadnej gwarancji na nową część. Co mam dalej robić ?
możesz iść i poprosić żeby dali, jeśli dałeś kase to szczerze mogą Cie mieć w poważaniu, bo nie masz żadnej karty przetargowej, możesz postraszyć urzędem skarbowym w razie braku reakcji zgłosić warsztat do US tyle
Co zrobić, by akumulator w samochodzie służył nam w każdych warunkach? Wraz ze spadkiem temperatury zimą, pojemność akumulatorów maleje. Jeśli urządzenie jest już w pewnym zakresie zużyte, mogą pojawić się problemy z uruchomieniem samochodu. Jak do takich sytuacji nie dopuścić? Mechanicy ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.