Co zrobić z powypadkowym autem?

27 Lis 2012, 12:51

Chciałbym pozbyć się auta, które nie nadaje się już do dalszej jazdy. Mógłbym go jakoś sprzedać? Są jakieś aukcje internetowe prócz allegro?
Leoniak
Nowicjusz

Auto: nie mam

28 Lis 2012, 09:58

Ja znam stronkę dokasacji.pl z tego co wiem nie pobierają tam prowizji, możesz wystawić na aukcje auto w każdym stanie.
pimpurdan
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

28 Lis 2012, 11:24

a jak wygląda tam sprawa z odebraniem auta po licytacji? sprzedający sam musi je dostarczyć, czy kupujący sam je odbiera?
Leoniak
Nowicjusz

05 Gru 2012, 12:08

Możesz sobie wybrać opcje, która bardziej ci odpowiada. Jeśli nie masz jak dostarczyć auta, wówczas kupujący sam po niego przyjedzie.
pimpurdan
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

10 Gru 2012, 10:16

Auto sprzedane, więc problem mam w końcu z głowy. Dzięki wielkie za radę, była bardzo pomocna!
Leoniak
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Mitsubishi i-MIEV - sukcesy rynkowe i sportowe
    Drugie z rzędu zwycięstwo Mitsubishi i-MiEV w organizowanym przez FIA pucharze "Alternative Energies Cup – kat. IIIA" to kolejne ważne wydarzenie w karierze tego modelu, która rozpoczęła się w Europie zaledwie ...