Nie mam klucza do auta, więcej info tutaj nowy-nabytek-kao-jeep-grand-cherokee-vt103201.htm Może ktoś potwierdzić czy jak zakupie taki zestaw to rozwiąże swój problem???? Czy wraz coś trzeba będzie kodować i cudować??? [link do oferty na Allegro wygasł] Lub [link do oferty na Allegro wygasł] tylko nie wiem skąd ta rozbieżność cenowa.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Ten tańszy zestaw masz z wersji USA i masz tam info o innym silniku. Najlepiej jak będziesz miał samochód i sprawdzisz numery tych modułów. Powinieneś kupić takie same żeby uniknąć problemów. Nie wiem tylko czy sama podmiana wystarczy, wydaje mi się że będzie jeszcze potrzebny komputer do zaprogramowania nowego zestawu ale tu nie jestem tego pewien.
Klucz w ASO kosztowałby mnie ponad 500 euro a taki zestaw z kompem , ,immo, stacyjką, wkładką, i dwoma kluczami znalazłem za 400 zł. Tylko najpierw chce to rozebrać i mieć to naocznie ew. numery porównać.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Auto Nostalgia IX 2019 - relacja z targów samochodów zabytkowych Pierwszy weekend kwietnia upłynął pod znakiem klasycznej motoryzacji – w Warszawie odbyła się dziewiąta edycja targów Auto Nostalgia 2019. W sobotę i niedzielę w hali Global Expo na terenie dawnej fabryki FSO ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.