Witam
Mam problem z moim passatem mianowicie samochód nie ma mocy. Robiłem logi dynamiczne programem delta scan. Niestety nie wiem jakim programem trzeba je otworzyć by było je przejrzyście widać. Jeśli ktoś zainteresuje się tematem, będę mógł podesłać screeny
![Uśmiechnięty :)]()
. Mniej więcej wyglądało to tak : 003 przepływka maksymalnie dochodziło do 575 mg, gdy wg komputera powinno być 850. Natomiast 011 powinno być około 2000 mbarów a maksymalnie było około 1250. Sprawdzałem przy pedale w podłodze na trójce od 2 do 3 tys obrotów (przy 3k obrotów odcinało turbo, a komputer wskazywał 92,4 % non stop. Po ponownym odpaleniu turbina znów 'pracuje' choć jest to słabo odczuwalne. Wyskakuje błąd o numerze ''17958 nieprawidłowe ciśnienie w kolektorze ssącym lub ciśnienie doładowania''. Szczerze powiedziawszy powoli sie załamuje i liczę na to iż ktoś bedzie w stanie mi pomóc. Dodam, że wymieniłem wszystkie wężyki od podciśnień. Przepływki podłączałem dwie, wartości na komputerze były takie same. Z góry dziękuje za odpowiedzi.