BRAK REAKCJI NA PEDAL GAZU - Ibiza 2001, 1,9TDI, 90KM

17 Lip 2008, 20:09

mam taki problemik... tuz po odpaleniu autka gdy wciskam gaz, wchodzi lekko na obroty po czym gaz mam wdepniety w podloge a obrotomierz pokazuje 1100... wystarczy lekko popuscic gaz, wcisnac i znow jest ok... Na trasie do tej pory tylko raz jakby zmulil, zahamowalem, zgasilem, odpalilem i bylo ok... co to moze byc? wie ktos? Na komputerze nic nie pokazalo ehhh. Problem pojawia sie po odpaleniu samochodu, nie wazne czy jest cieply silnik, czy nie... Poza tym autko chodzi pieknie, obroty ok, turbinka ciagnie... tylko nie wiem co sie dzieje po tym odpaleniu
dyps71
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Przeszkody do pokonania - dziury, zwierzęta, piesi
      Jazda wymaga od kierowców dużej czujności i uwagi, zwłaszcza, jeśli na drodze mogą spotkać pieszych czy zwierzęta. Zderzenie z nimi może skończyć się dla nich tragicznie. Dlatego ważne, aby zawsze być przygotowanym ...
      BMW i3 Concept Coupe - nieograniczony dostęp do sieci
      Dzięki funkcjom systemu BMW i ConnectedDrive model BMW i3 Concept Coupe ma nieograniczony dostęp do sieci. Przy w pełni naładowanych akumulatorach układ napędowy BMW eDrive, w który wyposażono BMW i3 Concept Coupe, ...