Mam zamiar usunąć tłumik środkowy przy wymianie końcowego i wstawić zwykła rurę. Pytanie czy jest to zgodne z dozwolonymi przepisami i czy przejdzie przegląd?
Wywalenie środkowego tłumika może wpływać na pracę silnika w pewnym zakresie obrotów, ilość spalanego paliwa i dźwięk wydobywający się z układu wydechowego. Po co chcesz go usuwać?
Jak widać nie jest to taka zbędna rzecz którą od tak można sobie usunąć.
Parkuj jak należy - przodem, tyłem, równolegle, skośnie Naukę parkowania trzeba zacząć od opanowania odpowiednich manewrów, ale parkowanie tyłem nadal może stanowić wyzwanie dla części kierowców nawet po wielu latach posiadania prawa jazdy. Prawidłowe ustawienie ...
Maserati GranTurismo - opinia i wrażenia z jazdy Miałem okazję trochę pojeździć i jako że nie ma opini na temat tego auta więc się podziele wrażeniami. Maserati GranTurismo Silnik 4.2 V8 405 KM Skrzynia aut. 6 Biegowy Rok prod. 2010 Całokształt Uważam że to bardzo fajne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.