Bravo do 5 tys ewentualnie focus, A3 do 9

11 Lut 2013, 16:14

Teraz dopiero zauważyłem że przedni zderzak był wymieniany prawdopodobnie bo jest zwykły czarny a nie pod kolor,spytaj sprzedającego dlaczego.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Lut 2013, 17:40

Dzwonilem, gosc ogolnie mowi, ze juz kupil z takim zderzakiem i nie zna powodu czemu to bylo wymieniane. Chyba mowil prawde... (jak wspomnial moze oddac kase za pomalowanie, ale on nie malowal bo mu nie przeszkadza... :D )Chce sprzedac lub wymienic na cos wiekszego, bo rodzina sie powiekszyla gdyby nie to, by nie sprzedal bo autko jest idealne i doinwestowane na codzien nim dojerzdza do pracy i nie ma problemow. Niby zalatuje patosem ale sprawial wrazenie szczerego
najprawdopodobniej bede mial miernik to moze sprawdze ta blache. Spalanie zamyka jak mowi na 10l w miescie. Jutro ma doslac zdj silnika i wnetrza (ale to mi raczej pewnie i tak nic nie powie)
Rdzy jak twierdzi nie ma.

Co myslicie korci mnie, zeby sprawdzic to autko ale nie wiem czy jest sens skoro jest opcja ze bylo walniete...
BUTERFAN
Nowicjusz

Auto: lanser *

11 Lut 2013, 17:46

BUTERFAN napisał(a):Niby zalatuje patosem ale sprawial wrazenie szczerego

Też rozmawiałem z takim gościem. Też musi zmienić, bo rodzina się powiększyła, bo to, bo tamto, też niby szczery "Panie, ja to znam, te krętactwa, ile ja się najeździłem za tym autem" itd. Na miejscu nie dość, że szrot, to z kolesiami kawałek dalej miał zakład blacharsko-lakierniczy i jak się okazało kupowali rozbitki, robili i chwilę później były na allegro auta bezwypadkowe.
Los_Dawidos
Aktywny

Prawo jazdy: 05 08 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Opel Astra
Paliwo: Diesel

11 Lut 2013, 18:50

Ja wiem ze to spiewka stara jak swiat ale auto wydaje sie ok poza tym zderzakiem...

podjade i zobacze na miejscu co to warte
BUTERFAN
Nowicjusz

11 Lut 2013, 22:02

z tego co wiem gaz jest zainstalowany w 2006

Ile myslicie jest warte to auto ile mozna wytargowac?
BUTERFAN
Nowicjusz

12 Lut 2013, 09:24

To troche stara instalacja i mogą być problemy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak dzięki oponom zmniejszyć hałas w samochodzie?
    Hałas w przypadku ogumienia spowodowany jest przez tarcie oraz częstotliwość drgania opony i powietrza w niej. Zewnętrzny hałas toczenia jest parametrem szczególnym, ponieważ decybel (dB) jest jednostką logarytmiczną ...

12 Lut 2013, 13:28

no wlasnie i nie wiem czy warto sie w to pakowac?
BUTERFAN
Nowicjusz

12 Lut 2013, 13:43

A dlaczego auto ma miechowskie tablice? Ogólnie ja auta z gazem starszym jak 4lata bym nie kupił.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

12 Lut 2013, 17:05

No wlasnie ten gaz mnie meczy juz sie wstepnie umowilem na ogledziny a teraz mam watpliwosci czy warto sobie zawracac glowe

doslal mi zdj srodka i silnika nie wiem moze jestem laik ale mi ten silnik dziwnie wyglada taki nie obudowany i te kable luzem

[tymczasowy link do zdjęcia niedostępny]
i auto dla przypomnienia [link do oferty na Allegro wygasł]

ogolnie mysle ze 4000-4200 to max co moge za to dac bo raz kij wie co bylo przyczyna wymiany zderzaka
dwa instalacja gazowa stara i moze sie sztuka posypac
trzy rocznik

a tak to autko wydaje sie calkiem ok tym bardziej, ze dosc dlugo szukam i nic nie ma w moim regionie ciekawego z gazem, i nie wiem czy jechac ogladac bo co ja wywnioskuje jak auto bedzie bez rdzy itp stan dobry jak jest ryzyko, ze sie sypnie. Albo moze sie okazac ze bedzie wszystko gralo tylko wlasnie potem jak ja bede chcial zmieniac sztuke na cos lepszeo to kto weznie z takim starym gazem. I jestem w kropce
BUTERFAN
Nowicjusz

12 Lut 2013, 18:07

Wogóle na 80% zaślepka od poduszki kierowcy była ruszana więc całkiem prawdopodobne że poduszki już tam nie ma. No jak go póżniej będziesz chciał sprzedać to własnie będzie gderanie że gaz stary i że zaraz trzeba będzie butle wymieniać.
Barol
Awatar użytkownika

12 Lut 2013, 19:12

mowil sam wczesniej, ze jest tam ruszane bo ktos wczesniej chcial niby cos naprawic i tamtedy musial wejsc poduszka chyba mowil, ze jest

jak nie ten to zostaja mi te dwa

[link do Otomoto wygasł]
mowiles, ze na 80% od mlodego gniewnego
[link do Otomoto wygasł]
ten ze stoi u Ciebie w miescie i gosc chyba nie moze sprzedac...
BUTERFAN
Nowicjusz

12 Lut 2013, 20:51

tak przeglondam tematy z uzywanymi autami

i tak mnie cos piklo :D http://motoryzacja.interia.pl/wydarzeni ... 1266771,,2

(zdj na dole powiekszyc)

i od razu rzecz ktora odrzucilem na poczatku a na ktora nikt nie zwricil uwagi (niby jest w aukcji ze zle padlo swialto i wina aparatu) ale zadziajaco podobne

[link do oferty na Allegro wygasł]
nad przednim kolem

jak to widzicie?
BUTERFAN
Nowicjusz

13 Lut 2013, 05:52

Moim zdaniem to zwykłe odbicie tego białego dostawczaka.
Barol
Awatar użytkownika

13 Lut 2013, 20:10

mowisz Barol, ze do tego nie warto jechac?

[link do Otomoto wygasł]
BUTERFAN
Nowicjusz

14 Lut 2013, 10:42

Koleś sprzedaje auto już prawie miesiąc i tylko cena spada w dół a mimo to brak zainteresowanych,ciekawe czemu? Wogóle teraz zauważyłem że auto pochodzi z Włoch a jak wiadomo większość aut stamtad na sprzedaż jest po wypadkach.
Barol
Awatar użytkownika