Bravo do 5 tys ewentualnie focus, A3 do 9

15 Mar 2013, 08:13

Popraw linki bo jedynie wchodzi 3link a ten z Sosnowca wygląda ok.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Mar 2013, 17:04

[link do Tablica wygasł]:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

tu benzyna
[link do Tablica wygasł]:

jak sie rozpatrujesz na zalozenie do tego gazu oczywiscie najtanszego nie zadna sekwencja bo to mija sie z celem...
BUTERFAN
Nowicjusz

Auto: lanser *

15 Mar 2013, 18:22

Najbardziej bym się zainteresował bravo jtd z otomoto i tym benzyniakiem .Z gazem nie ma żadnego problemu jak jest plastikowy kolektor ale zmień go na aluminium a instalacja tylko 2 generacja za 1600 /1700 zł najważniejsze nie daj sobie zamontować układ sterujący stag 2l ,stag 2l plus bo gazownicy mają problem z ustawieniem i robią z tego 1 generację na śrubę tak łatwiej i wtedy auto dużo pali lpg i jest słabsze.Ja sam wybrałem jtd kupuję ropę bez vatu wyjdzie tak samo jak na lpg a może nawet taniej .
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2

16 Mar 2013, 08:40

Ja bym sie tym zainteresował [link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

18 Mar 2013, 18:35

Jestem wstepnie umowiony na srode ogladac tego

[link do oferty na Allegro wygasł]

Jest w nim taki problem cytuje co gosc mi napisal

,,W aucie jest czasami problem z pedalem gazu. Pedal jest sterowany alektronicznie i ma jakby dwa stopnie polozenia, raz na jakis czas zdarza sie ze pierwszy stopien nie dziala co objawia sie tym ze po wcisnieciu gazu do okolo polowy nie ma reakcji. Bylem z tym u elektryka samochodowego, pousuwal jakies bledy i dzialalo jak nalezy przez jakis rok az problem powrocil. Jest to jednak o tyle nie grozne ze nawet jesli elektryk nie poradzi to wystarczy wymienic pedal gazu ktory na szrocie na pewno mozna dostac za paredziesiat zlotych.,,

Jak rozpatrujecie sie na taka usterke jest rownie prosta w naprawie jak on to widzi? czy moze to wiazac sie z wiekszymi kosztami
BUTERFAN
Nowicjusz

18 Mar 2013, 21:16

Prawdopodonie gaz nie ma linki tam jest zamiast niej potencjometr ogólnie kolo podszedł do tematu że to drobiazg z używanym może być problem a naprawa na nowych częściach będzie kosztować około 120-200 zł .Według mnie plus tego auta to fotele wnętrze i tyle ale autko nie jest specjalnie zadbane przynajmniej typ oszczędzał na aucie i się z tym nie kryje.Jak auto by było ciekaw to się ostro targuj .
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2

19 Mar 2013, 00:43

Dzieki za rade.

Pojawilo sie jeszcze cos takiego [link do Tablica wygasł]:

w razie czego bede mial tez niedaleko jak tamten okaze sie zla opcja

W opisie wszystko ladnie wyglada az za ladnie...
BUTERFAN
Nowicjusz

19 Mar 2013, 10:06

Jak patrze na zdjęcie środka to przypomina mi sie moje Seicento jak do mnie trafiło,również miało uchwyt na telefon i gpsa bo często jeżdziło w trasie. Ogólnie to Bravo wygląda na zadbane.
Barol
Awatar użytkownika