mjelec napisał(a): (Astra IV, ale to ponoć muł, w dodatku ma skrzynię M32)
W bravo też jest m32 i co z tego? Skoro taka zła to chyba przez 15 lat ktoś ją naprawił a jeśli nie było takiej potrzeby to może jednak problem jest wyolbrzymiony?
Co do bravo nie wiem, może jest wyjątkiem ale komisu jako takiego "nie polecam". Typowe mirki, śmieszne, handlarskie teksty, jak zaczniesz wytykać ewidentne wady samochodu to wkurvienie rośnie i najchętniej to by cię z placu wywalili
![Mr. Green :mrgreen:]()
Oglądałem tam 4 auta i wszytskie były baaaardzo zmęczone, nie bez powodu w ogłoszeniu nie znajdziesz dokładnych zdjęć. Pomijając stan blacharski to mechanicznie też był dramat, ceny totalnie nieadekwatne do stanu auta. Jak chciałem forda kugę dla starej kupić to do auta za 40k (2010 rok w dieslu więc wcale nie tanio) trzeba było doliczyć 8-10 zanim się na drogę wyjedzie a i tak nie wiadomo co było pod taśmą izolacyjną, której pod maską ktoś kilka rolek zużył
Ale niedaleko masz więc możesz zobaczyć tylko nie ma się co napalać, skp jest 30m od bramy komisu, na tym samym parkingu.
E: kumpel kiedyś motocontrollera do ich auta chciał zamówić to mu odpisali, że w tym komisie aut nie będą oglądać bo im kolejne awantury niepotrzebne