Budżet 8 tysięcy

17 Paź 2016, 14:59

Witam serdecznie planuje zakup, nowego auta , obecnie jezdzilem hondą civic 1.4 90KM Liftback 1995r... Potrzebuje czegoś chociaż trochę młodszego.
Pokonuje miesięcznie 1000km na dojazdy do pracy , i poza tym raczej nigdzie więcej ( ale to wynika z stanu wizualnego mojej hondy... ) Mając normalnie wyglądające auto czasami bym zrobił jakąś dłuższą trasę .
Wymagania : auto które w miarę tanio jeździ , spalanie w granicach do 14l. lpg jest dla mnie do zaakceptowania, tak samo diesel do 7-8l.
O czystej benzynie raczej nie myślę, czekam na propozycje :)
Agressiv
Obserwowany

Prawo jazdy: 19 09 2009
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Honda Civic VI Liftback
Silnik: 1.4 90KM D14A2
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

17 Paź 2016, 15:04

sprecyzuj czego oczekujesz od auta?
wygody? mocy? komfortu? przestrzeni? itd. trochę młodsze tzn ? możesz kupic to samo co masz z 2000r :>
Hater92
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2010
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam

17 Paź 2016, 18:26

Skąd jesteś to podrzucimy konkretne linki i jak przedmówca wspomniał sprecyzuj trochę swoje wymogi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

LED-owa rewolucja
    Jeszcze niedawno za szczyt nowoczesności uchodziły reflektory biksenonowe, jednak ich kariera już dobiega końca – dziś nowe modele aut coraz częściej wyposażane są w reflektory LED. Mało kto wie, że pierwszym samochodem ...