Bus 9 osobowy do 20tys JAKI KUPIC?

21 Lut 2013, 13:53

Witam mam pytanie pewnie dosc czesto spotykane ale jakos nie moglem znalesc jednoznaczej odpowiedzi na nie. Otoz planuje kupic busa 9 osobowego na dlugie trasy 4 razy w miesiacu po ok 2500km jedna trasa. wiec potrzebuje takie auto ktore jest najmniej awaryjne zeby nie zawiodlo mnie podczas drogi a jesli juz to zeby to byla jakas drobnostka a nie pasek rozrzadu czy jakas powazna awaria silnika! budzet to ok 20tys zlotych wiec w rachube wchodza auto nie najnowsze! jakiego busa bysciele polecili? myslalem o mercedesie sprinterze lub VW T4. Ktory bus 9 osobowy waszym zdaniem najbardziej oplaca sie kupic? Dodam ze poza miejscem na 9 osob najepiej w dzielonych fotelach powiunna byc przestrzen bagazowa pozwalajaca zapakowac conajmiej po 2 torby dla kazdego z pasazerow!

Prosze o pomoc i z gory dziekuje za kazda rade! rowniez jesli ktos znam kogos lub ma cos godnego uwagi na sprzedaz prosze o kontakt
Wronek181
Obserwowany

Prawo jazdy: 09 06 2005
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Opel Astra II
Silnik: 1.7 DTI
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

22 Lut 2013, 00:12

T4 Caravelka.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

22 Lut 2013, 10:02

Chyba to najlepsza opcja. Za ta kase szału nie będzie, 300tys przebiegu to norma. Bardziej trzeba patrzeć czy auto zadbane.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Parkowanie prostopadłe tyłem w 5 krokach
    Parkowanie prostopadłe tyłem nie należy do ulubionych manewrów dużej części kierowców. Choć ma liczne zalety, jest zwykle jednym z najsłabiej przećwiczonych sposobów parkowania, zwłaszcza w przypadku ...
    Lexus LS - ponad 2500 bieżących udoskonaleń
    Od premiery w roku 2006, dotychczasowa generacja LS przeszła ponad 2500 bieżących udoskonaleń, zaś najnowszy LS dodaje do tego kolejne 3000 zmian, a wśród nowych elementów oraz innowacji technicznych znalazły ...