13 Lis 2012, 17:07
Witam
Chciałbym kupić samochód dostawczy do 3,5t ale zupełnie nie orientuję się w temacie stąd prośba o rozłożenie tematu na części, rady, uwagi, na szybko myślałem o Fiacie Ducato, może Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter, Iveco. Nie mam absolutnie pojęcia. Mimo wszystko mam swoje kryteria, które, chciałbym żeby, przynajmniej częsciowo, samochód spełniał, a mianowicie: cena najlepiej do 10-15 tysięcy (oczywiście, jeśli to możliwe cena może być niższa, jeśli rozsądna, jeśli ktoś uważa, ze 15 tysięcy to bez sensu i zbyt wiele niech uzasadni, może warto będzie zaoszczedzić), silnik nie musi byc mocarny, moze być z plandeką lub metalową budą, jeśli z budą, może być wysoki, dodatkowo nie zaszkodziłby tylny napęd oraz mogłby mieć nowoczesny wygląd (odziany w efektowną reklamę, pomógłby w budowaniu wizerunku początkującej firmy, częstokroć, będzie on stał w miejscu wykonywanych prac, stąd mile widziany nowoczesny wygląd).
Liczę na to, iż zorientowani w temacie jak również użytkownicy w/w jak i nie wymienionych podzielą się opinią.
Wojtek