Witam otwieram własną działalność gospodarczą i będę świadczył usługi transportowe w jednej z polskich firm zajmującej się sokami. Do tego interesu niezbędne jest mi auto dostawcze z chłodnią minimum z 2005. Podstawa to jak najmniejsze spalanie bo to będzie największym obciążeniem mojego portfela. Kolejna sprawa to minimum bus nic ala dooblo itp bo dodatkowo będę go używał do przewozu większych rzeczy. Czyli reasumując
-bus do 3.5t
-chłodznia
-min 2005r
-mile widziane inne udogodnienia umilające podróż
-w miarę rozsądny przebieg choć wiadomo, że busy są od robienia km ale bez przesady
Inną opcją jest wykup auta z firmy. Z tego co wiem posiadają dooblo, który odpada, vivaro oraz master. Auta są z 2010r a do 2015 jest na nie leasing. Mój wykup polegałby na tym, że na w przypadku vivaro wpłacam 4 tyś zadatku a następnie co miesiąc do 2015r spłacam leasing po 1020zł a na koniec wykupuję go za ok 6tyś czyli wychodzi ok 30tyś z auto z 2010r. Master jest trochę droższy więc odpada choć nie ukrywam, że kusi
![Wink ;)]()
Przeglądając autka zainteresował mnie ten fiacik ducato
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]oraz ten
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Jest też parę transitów ale czytałem, że któreś modele wychodziły z kiepskimi silnikami z resztą po to piszę tu aby ktoś mi pomógł
Pozdrawiam