MobiL89 napisał(a):aha dzieki tez wlasnie slyszalem ze nie najlepiej z tym iveco, a co z tym maxity?
Zdobywanie swojej wiedzy rozpocznij od wycieczki do warsztatów specjalizujących się w dostawczakach najlepiej jednej firmy wtedy jak ktoś serwisuje 50aut miesięcznie to Ci powie na co uważać. Jest to bardzo ważne ponieważ sądzę że 3/4 dostawczaków na rynku wtórnym ma cofane liczniki.
Co do masterów to jedni chwalą a drudzy ganią. Kiedyś mój kolega do firmy kupił kilka masterów i clio vanów to po 3 latach nie chciał nawet spojrzeć w ich kierunku, zreszta sam pomagałem załatwiać lawety do ściągania tych aut. Jak będziesz myslał o fordzie to pogadaj z firmą bratford z Radomia nakierują Cię którą wersje wybrać.
Z Fiatami miałem troszke doczynienia, fajne auto tylko zawieszenie było masakrą, generalnie nie było opcji żeby doprowadzić je do kultury i jeszcze śmieszna sprawa czyli zalecane wymiany oleju co 30tyś. km. Jeżeli ktos do tego się stosował to współczuje osobie która będzie używać tego auta z przebiegiem powyżej 200tyś. km.