Witam,
Jako ze jestem nowy na tym forum chcialbym sie przedstawic i przywitac. Na imie mam Albert i mam 18 lat. Pisze ten temat gdyz poszukuje dosc specyficznego pojazdu. Otoz pewnego pieknego dnia wpadlismy z przyjaciolmi na pewien pomysl. Postanowilismy poczuc zew przygody i wybrac sie w podroz po europie. Uznalismy ze najlepiej i najwygodniej bedzie przemieszczac sie wlasnym pojazdem i tutaj rodzi sie nasze pytanie. Jaki samochod bedzie najlepszy na taka podroz?
![Smile :)]()
Moze napisze czego oczekuje od takiego pojazdu. Przede wszystkim musi posiadac duzo miejsc siedzacych, najlepiej z 8, dlatego wydaje mi sie, ze musi to byc jakis bus. Ponadto, najlepiej jesli cena nie bedzie zbyt wygorowana, do 5 tys. Niestety nie posiadamy zbyt duzej sumy
![Very Happy :D]()
Dlatego nie oczekujemy oszalamiajacego wygladu od naszej maszyny. Jednak fajnie by bylo gdyby byl raczej w dobrym stanie technicznym, gdyz kolejnym bardzo waznym warunkiem (chyba najwazniejszym) jest to aby pojazd ten wytrzymal podroz. Okolo 3-5 tys km do przebycia. Dziennie zamierzamy pokonywac okolo 200-300km. Oczywiscie raczej w wolnym tempie
![Very Happy :D]()
Chcemy sie cieszyc widokami zza okna. Jak narazie szlismy tropem Transporterow T2. Naszym marzeniem bylby oslawiony 'ogorek', jednak ze wzgledu na ich zabytkowy charakter cena nie jest zbyt przyjazna.
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam!