Chevrolet . Co na OPONY , Prosze o pomoc

16 Sty 2010, 17:06

Witam . Mam przebite opony w chevrolecie i musze go scholowac lub nim podjechac, jest to kawalek drogi . I moje w tym pytanie co zrobic zeby przytkac tą małą dziurkę , mam łatki ale czy zwykły klej do dętek to utrzyma ?
Prosze o odpowiedz , do tej pory zalozylem 2 tematy i nikt mi nie chce pomoc, przeciez forum jest do pomagania.
Prosze o odp .
AdaaaM
AdaaM_
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk

16 Sty 2010, 18:42

jest jeszcze jedna opcja, ze specjalnym płynem wlewasz do opony przez wentyl pompujesz opone zakręcasz wszystko trochę ruszyć do przodu i do tyłu i powinno być na tyle uszczelnione żeby spokojnie dojechać nawet kilkanaście km do zakładu
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

16 Sty 2010, 21:51

ok . rozumiem ze jest to spray "koło zapasowe" ?
a mam jeszcze jedno pytanie czy rusze go na akumulatorze 45 ah 400a rozruch ?
Poniewaz jutro chce go ruszyc a jest tylko jeden sklep otwarty i jest tylko ten . ?
AdaaaM
AdaaM_
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"Highway Hero" Mercedes-Benz Actros 2551 6x2
    Podczas 65. targów pojazdów użytkowych w Hanowerze uwagę zwiedzających przyciągnął niepowtarzalny Actros w kolorze jadowitej zieleni, zaparkowany przy wejściu do świata samochodów użytkowych Daimler Trucks. ...
    Najważniejsze informacje dotyczące wymiany turbosprężarki
    Czy naprawa turbosprężarek zawsze jest opłacalna? Tańsze rozwiązania nie zawsze przynoszą zadowalający efekt, a koszty naprawy często zamiast się zmniejszać, rosną. W silnikach Diesla większość turbosprężarek ma obecnie konstrukcję ...