kolego zajrzyj na forum t4
http://t4-forum.pl/index.php?sid=c86502 ... c07723ebce i popytaj ludzi obeznanych w temacie , ale powiem ci z własnego doświadczenia , zobaczyłem ostatnio naście t4 i większość była w opłakanym stanie (blacharka) , a oglądałem takie i za 20 tyś zł , nie wiem jak było ze stanem mechanicznym bo sam stan karoserii był dla mnie zniechęceniem do dalszego sprawdzania auta , nie wiem czy zdajesz sobie sprawę , ale skromnie licząc musisz mieć ze 2 - 3 tyś zł na pakiet startowy , czyli rozrząd , hamulce , zawieszenie , bo chyba nie chcesz ryzykować własnego życie jadąc takim autem i to na dodatek za granicę kilka tyś km a uwież mi że nikt za 5 - 6 tyś zł nie sprzedaje sprawnego busa który to zarabia w firmie , a jedynie jak jego naprawa przestaje być opłacalna , oczywiście zdarzają się rodzynki , ale takie w pierwszej kolejności kupuje ktoś z rodziny , potem ktoś ze znajomych , ze sąsiadów , a na samym końcu wędrują na portale ogłoszeniowe , więc chyba zdajesz sobie sprawę , że czeka cię inwestycja w doprowadzenie auta do stanu używalności , większa jak jego zakup . Życzę powodzenia w poszukiwaniach