13 Wrz 2013, 15:55
Widze,ze placona przez UBERLEUTEN" forsa to utrzymanie i chlebus tutejszych propagandzistow nadludzi ludowych produktow+NIEJAKI hERRN Morder powiada,ze autorka szuka pojazdu compct!i to minivana?Wlasnie CRV,RAV-4 i odpowiedniki sa z klasy compct bo zbudowane na honda civic -CRV( nazywa sie Civic Recreation Vehicle)czy toy Corolla- i nie ma nic lepszego na swiecie niz one!
A skoro moja zona najezdzila i to w kazdych warunkach drogowycgh i pogodowych w tym i w sniegu nawet na narty itp ZANIM gmo ZABOJCZE ZARCIE REDNOLSTWA JA ZABILO POND 100k mil a syn nadal owym compactowym SUV jezdzi w wielkim miescie do pracy albo z dziecmi na weekendy nad Ocean do Charleston SC pakujac tyle CO 3 KA MALUCHOW POTRZEBUJE NA PLAZY I i w STATE PARK = to dlaczego kazda POlka jezdzaca w jeszcze gorszej sytuacji i warunkach drogowych drogowych ,polnych drog ect w POkomunie nie mialby z tego multiuzytecznego i wszedobylskiego pojazdu korzystac?
Dlatego,ze w waszej mentalnosci przezartej nasladowaniem :"Nadludzi" nie miesci sie w glowence?Bo tego na codzien owe Frau nie uzywaja jeszcze?Choc i Ludowcy z Volks Wozow juz takie pojazdy nasladuja i ipozostale "nadludzkie" fitmy tez- choc w wyzszych klasach i nie dla ludu- nawet niemieckiego....
Czyzby tylko "Frau"- byla wzorcem dla Naszych Pan'? I zadnego postepu i rozwoju nasladowac im nie wolno a Was tak boli wyrwanie sie z tego zacofanstwa Uberleuten?Nur "nadludzkie" postepowanie i jazda szwanznazzi bubelstwem jest godne nasladownictwa?a jak jeszcze u nich nie popularne i niedostepne zwykle tanie SUV w klasie compact to kupuj jewropiczne buble?Bo im do najlepszych wciaz daleko a i drogi maja lepsze niz POkomusze w POst prlu choc klimat ten sam to nawet ford czy renault byle nie z AWD- jak subaru cudenko japcowe??
O kombi Outback nawet nie wspominam,bo to nie minivanik- jak compact CRV,RAV-4 jeszcze bardziej komfortowy a subra Kombi nie jest z compact klas!Dzis jest i nissana Rouge,i Malutki Mazdy i inne japce!
Ps. mam kilka znajomych- kolezanek w POkomunie,ktorym doradzalem SUV ale One zaraz chcialy Mitsu Montero z wyzszej klasy i Toyota Lad Cruiser za najwyzszeji jedna kuzenke,ktorej sam zawiozlem swoje subaru Outback ,10 letniego,ktorym jezdze sam gdy tam przyjezdzam na Warmie- prawie co roku!!Oczywiscvie ich pojazdy nie nadaja sie dla tej Polki co to za Mini vanikiem sie rozgladaja bo nie sa w klasie compact,- jak mojej zony ulubiony ;CRV a wczesniej od 1988rRAV-4! A jak niezawodne one sa - wiem i ja i kazda posiadczka w USia- stad ich popularnosc w milionach!
Oczywiscie takich maluchow jak te omawiane w USA nie ma,choc niedawno 10 lat temu pojaily sie malutkie suzuki,ale nie ma vanikow oprocz Scion I KIA soul i Nissan cube !A sa malenstwa dla Pigmejow w tym i metro i zbudowane na Daihatsu Scion u Toyoty a nawet Mini Morris za 2x taka cene niz honda Fit i fiat 500) by powiekszac tandete Chryslera,jak by swoich im bylo zamalo?
Zatem prosze wybaczyc Herr w Morder ze nie zastosuje sie do waszej prosby ale dla mnie wzniejsze od Waszej placonej wam propagandy przez Uberleuten produkcj ludowych wozow"- vw
jest wygoda,bezpieczenstwo i niezawodnosc multi uzytecznych minivanikow SUV !By i Polskie piekne kobiety i Nasze cudne POlskie dzieci - jezdzily tanio,komfortowo i bezpiecznie z AWD napedem po POkomuszych sciezkach i drozkach!
ja nie podlegam,zadnym firmom,zadnym fobiom,zadnym modom i nakazom- a jako polski inzynier i praktyk ucZacy sie WSZYSTKIEGO CO JALEPSZE NA SWIECIE I MALZONEK I oJCIEC I dZIADZIUS SWOICH WNUKOW MYSLE o WUSIENKACH INNYCH POLSKICH ROZSADNYCH Dziadkow i babc!
A wy jesli macie troche rozsadku i uczciwosci powinniscie sami Te kobiety i ich dzieci wspomagac odradzajac im szwanznazzistowska tak droga tandete i prezentowac im Najlepszy rodzaj rodzinnego pojazdu o jakosci i bezawaryjnosci - o jakiej "u Uberleuten produktow nawet marzyc nie mozna"!
Denken must Sein- Allain"!
WBvonRygel