CAB-MAX Bogdan Cabała

13 Gru 2006, 18:33

dostałem umowę faxem ale kasy nie posłałem
daria

13 Gru 2006, 18:41

był jeszcze bangrejowiecki ale też zamilkł
daria

13 Gru 2006, 21:37

Cześć. Facet u którego Cabała wynajmował lokal mówił że to jakiś rudzielec.Nawet za lokal nie zapłacił tylko się zmył
Gość

13 Gru 2006, 22:50

Tylu nas zrobił, i tak poprostu zniknął je**** rudzielec...Ciekawe czy zabawki wyniósł z biura też niezauważony...Był tam komputer, drukarka,fax,meble,że też go nikt nie przyfilował gdy to wynosił...No chyba że się tam już nie pojawił...sk******l
Gość

14 Gru 2006, 00:23

Wszystkich oszukanych przez Bogdana Cabałę uprzejmie proszę o kontakt na maila: [email widoczny po zalogowaniu]
Takich osób jak Wy jest więcej. Z jedną z nich planujemy złożyć zawiadomienie na policję, monitorować sprawę aż do zakończenia postępowania przygotowawczego i złożenia jej do prokuratury. Zamierzamy również podjąć własne śledztwo. Informacje które posiadacie mogą być bardzo cenne. Każdy z Was pamięta jakieś szczegóły: ktoś ma zdjęcie dziewczyny przyjmującej pieniądze, ktoś widział samego Cabałę i odbierał pieniądze, ktoś wie gdzie mieszkała dziewczyna, itp. itd. Nie przechodźcie obok tej sprawy obojętnie, to od Was zależy też czy gość odpowie za przekręt czy będzie z nas wszystkich się śmiał.
Pozdrawiam z nadzieją pomyślenego współdziałania
Tomasz z W-wy
Gość

14 Gru 2006, 09:39

Myślę, że to mógł być kolejny podobny przekręt Cabałów. Cz odwiedziliście może strone policji katowice(śląskiej)? Może któryś z tamtejszych POSZUKIWANYCH się komuś rzuci na oko?
szukający

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan Note - opracowany pod kątem europejskich dróg
    Dzięki innowacyjnej stylistyce, debiutującym w tym sektorze technologiom oraz gamie zaawansowanych silników, nowy Note silnie zaistnieje w segmencie B. Produkowany w Europie Note został opracowany pod kątem europejskich ...
    Pickup ŠKODA FUNstar
    Nowy samochód marzeń 23 stażystów ze Szkoły Zawodowej ŠKODA Auto to zuchwały Pickup ŠKODA FUNstar. Koncepcja tego pojazdu, opartego na nowej ŠKODZIE Fabia, jest rezultatem projektu "samochód ...

14 Gru 2006, 09:52

Ludzie mnie już nawet o tę kase stracona nie chodzi bo pewnie jej juz i tak nie odzyskam, ale chodzi o fakt żeby takich ludzi jak Cabała wsadzać do więzienia ,Jak juz pisał którys z forumowiczów, ja tez jestem uczciwym człowiekiem i na to auto charowałem jak wół i najbardziej boli mnie fakt, że ktoś taki robi interes na zwykłych ludziach którzy maja jeszcze zaufanie do drugich!!! :!: Na razie skutecznie odechciało mi sie zakupu auta pewnie na dłużej.
młody

14 Gru 2006, 11:23

Toyota RAV4- 4,5 tys. zaliczki. Świnoujście. Policja w Bełchatowie powiedziała mi to samo. Zgłosić w swoim miejscu zamieszkania,a oni prześlą. Jak widać wcale nie jest nas tak mało.
ziomal

14 Gru 2006, 12:36

Toyota RAV-4 D4D 116km 2000 cm3 srebrny metalik, rocznik 2004?
szukający

14 Gru 2006, 12:48

Toyota RAV4 D4D, czarny rok 2002...Pesel gościa to 57052101173, czy po głosie nie zauważyliście że facet ma już 49 lat???Dla mnie wydawał się na cwaniaka koło 30-35 lat...
Toya

14 Gru 2006, 15:06

Witam wszystkich !
Byłem dziś na pilicji zgłościć oszustwo Cabały . Zachęcam wszystkich do zgłoszeń , czy więcej informacji przekazanych do organów ścigania tym myślę szybciej go namierzą . Pytanie czy ktoś na namiary na panienkę np nr dowodu Pesel adres itp proszę o kontakt ona też będzie odpowiadała za oszustwo i też policja będzie ją szukać .
pozdrawiam
viko

14 Gru 2006, 15:53

Szok

a juz chcialem jechac i wplacac zaliczke, ale tak qr*** czulem ze to niemoze byc prawda ze jakis h*** chce mnie naciac

ale podejrzana sprawa bo jak drugi raz dzwonilem w sprawie innego samochodu to juz mi powiedzial ze nieaktualna ze klient wlasnie podpisuje umowe

wiec troszke to dziwne, jakby sie przypekal i niechcial naciagac kolejnych???

a odnosnie samego Cabaly to moze wcale niebyc zaden menel , poprostu ten oszust sie pod niego podszywa, do mnie osobiscie przychodza listy upominajace sie o zaplate roznych rat itp od wielu roznych instytucji na jakiegos kolesia, podal moj adres, telefon, szczescie ze nienazwisko bo inaczej bylby powazny problem
FunkyKoval

14 Gru 2006, 20:15

Czasami mam problemy, ale zawsze je rozwiązuję.
motomaniaczek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Końskie

14 Gru 2006, 21:11

No pięknie, pięknie mam nadzieję że za kilka miesięcy ukaże się i wzmianka o bohaterze naszego forum..... :twisted: Na święta i tak mu się będzie czkać żarcie za naszą kasę...
Toya

15 Gru 2006, 09:12

Witam wszystkich zaintereowanych delikfentem Cabałą, udało mi sie ustalić ,że koleś posiada na siebie hotel w miejscowości Olkusz dzwoniłem tam oczywiście szef jest nieuchwytny :evil: wiecej info jutro adres itp [email widoczny po zalogowaniu] pozdrawiam
darrio