CAB-MAX Bogdan Cabała

23 Lis 2006, 18:45

zaloze sie ze niektore z powyrzszych postow sa autorstwa pana cabaly, czlowiek podpisuje sie jako tviti czy blondynka i sadzis ze ludzi nabierze, ludzie nie dajcie saie zrobic w balona on czeka abyscie tylko wplacili zaliczke i juz sie do niego wiecej nie dodzwonicie, chcialem kupic merca 05 za 63 tys, jak z nim rowmawialem oczywiscie telefonicznie od razu spuscil cena na 61.5 a przy nastepnej rozmowie na 61 tys, (chyba sie zapomnial), kto przy zdrowych zmyslach sprzeda wam mercedesa 05 rok za 61 kola, ludzie nie badzcie NAIWNI, co wiecej o panu cabale, nie zgodzilem sie na wplate zaliczki i umowilem sie z panem C, ze kupie od niego auto bez wczesniejszej wplaty zaliczki , po uprzednim obejrzeniu auta juz w plsce, ku mojemu zdziwieniu pan C zgodzil sie na takie rozwiazanie, jakze sie niezdziwlilem gdy nastepnego dnia pan OSZUST CABALA oswiadczyl mi ze oferta jest nieaukualna poniewaz znalazl iju klienta na te swoje wyimaginowane autko !

P. S. poinformowalem oszusta ze w internecie na tym forum prowadzona jest dyskusja na jego temat wiec na te posty tresci "sprawdzilem i wszystko jest ok" lub "widzalem sie z panem cabala" trzeba uwazac bo on sam je pisze!!
oszust

24 Lis 2006, 09:29

Ja tez osobiscie sprawdziłem dokumentacje firmy i wszystko wporzadku,niewiem co wy tu widzicie dziwnego.Nawet raz osobiscie rozmawiałem raz z Panem Cabała i normalny człowiek.Niewydaje mi sie zeby tu był jakis wałek.I jestem w 100% zdecydowany.
seba

24 Lis 2006, 11:13

ludzie nie rozumiem o co wam chodzi? kazda firme da sie oczernic w latwy sposob! moim zdaniem wszystko jest ok! zastanawial sie ktos czy konkurencja nie wystawia Panu Cabale takiej a nie innej opini,kazdy moze napisac co chce i jak chce.Wiec warto sie zastanowic!!!
adik

24 Lis 2006, 23:02

Witam

Po pierwsze nie jestem konkurencją, a tylko zainteresowany byłem kupnem auta a konkretnie Opel Astra III za 36.000 Pln z 2005 roku. W rozmowie telefonicznej usłyszałem że w tej cenie są wszystkie opłaty związane ze sprowadzeniem samochodu do Polski, oraz że samochód jest bezwypadkowy.
Po powrocie z Bełchatowa jeszcze kilka razy wchodziłem na stronę firmy Cab -max - i tylko mam jedno pytanie - jak to jest że model z tego rocznika kosztuje wszędzie o około 16.000 - 20.000 więcej? Czyżby pan Cabała był Świętym Mikołajem? Nie wierzę w takie okazje jak ta - porównajcie ceny - nikt nie dokłada do interesu a chce zarobić. To pod rozwagę.
co do biura to panienka urzedująca w nim nie miała nawet dowodu osobistego - z kim spisujesz umowę? Wiem że z firmą ale ona jest reprezentowana przez kogoś.

Pozdrawiam wszystkich

Zibio
zibio2

25 Lis 2006, 03:35

Ja niewiem co wy chcecie od tej firmy,skoro wszystko jest na swoim miejscu (zarejstrowane itd.) to ja niewiem czego tu sie obawiac.Ja osobiscie wpłaciłem gotowke i teraz czekam.Bądzmy dobrej mysli a wszystko bedzie dobrze. pozdro
maciek

25 Lis 2006, 15:39

mam pytanie do macka ile wpłaciłeś tej zaliczki ??
smigi

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost o mocy 100 KM
    Pod maską opisywanej wersji Fiesty znajduje się trzycylindrowa jednostka benzynowa o pojemności jednego litra, która generuje równe 100 KM. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów o ...

25 Lis 2006, 15:43

po przeczytaniu wszystkich postów sądzę, że nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość. Wszyscy forumowicze którzy zaufali firmie CAB-MAX będą wiedzieli jak opisać swoją współpracę po dokonaniu transakcji o ile do niej dojdzie. Będzie to świetna reklama lub anty reklama dla p.B C.
Szkoda tylko,że nie piszą Ci którzy już dokonali kiedyś zakupu u tego pana. A może nie mają powodu by to robić.
kris
Nowicjusz

25 Lis 2006, 15:48

wiecie byłem wczoraj w belchatowie i wszystko jest tak jak opisujecie "firma w baraku, blondi malo zorientowana, dostałem papiery od firmy itd." ale po waszych komentarzach zastanawiam sie czy warto robić z ta firma interesy?? I faktycznie ceny tych samochodów sa srednio 15 tyś niższe od rynkowych! mam prosbe jak cos bedziecie wiedzieli wiecej na temat tej firmy to napiszcie_pzdr
Gość

25 Lis 2006, 15:54

cześć Kris a Ty co w końcu masz zamiar zrobić ??kupujesz jakie auto??czy czekasz na opinie pierwszych ryzykantów? pzdr
smigi

25 Lis 2006, 16:23

mam nadzieję, że kupuję. na pewno dam znać po wszystkim.pozdro
kris
Nowicjusz

25 Lis 2006, 17:39

Witam

Ja również jestem bardzo ciekawy czy transakcje dojdą do skutku. Bardzo prosiłbym o informacje jak to się zakończyło w przypadku tych którzy wpłacili zaliczki.

Pozdrawiam
Zibio
zibio2

26 Lis 2006, 14:52

Bogdan Cabała zamieszuje na śląsku. Po jakiego diabła działalność swą lokalizuje w małej miejscowości i to na takim zadupiu że głowa mała. Nie łatwiej, taniej i bardziej wiarygodnie otworzyć biuro w miejscu zamieszkania? Do tego typu działalności nie potrzeba magazynów, hal, czy wielkich powierzchni dla parkowania samochodów. Moim zdaniem biuro otwarte jest w tym miejscu tylko po to żeby za jakiś czas rozpłynąć się we mgle.
anonim

02 Gru 2006, 01:20

Kupil juz ktos u niego auto ???
ciekawski

02 Gru 2006, 13:48

witam. moim zdaniem to tez przekret. tansze auto o ponad 15 tyś. rezygnuje !
adam nycek sklep

04 Gru 2006, 11:00

Witam. Nikt jeszcze nie wziął pod uwagę takiej możliwości, że ta zaliczka to być może pieniądze na zlecenie zwinięcia auta. Może te auta są kradzione i tyle. Samochodzik będzie ale nie wiadomo jakiego pochodzenia. Pozdro
ktoś