CAB-MAX Bogdan Cabała

04 Gru 2006, 18:28

oferta rzeczywiscie zajebista cenowo

ale niestety nieznalazl sie jeszcze nikt kto by potwierdzil ze tam cos kupil i ze wszystko jest ok

tez sie napalilem na Audi A6 ktora tam widzialem ale podobno juz nieaktualne a przy innej ofercie sie wycofalem

no i to czekanie miesiac albo i lepiej, w tym czasie rzeczywiscie mozna sprowadzic gruchota wyremontowac go tak ze nic niebedzie widac

czy ktos sie orientuje ile sobie zyczy zaliczki i czy chce je od reki czy mozna wplacic przelewem?
FunkyKoval

04 Gru 2006, 22:05

Cześć Funky Kowal
A na jakie audi się tak napaliłeś. Co do zaliczki to możesz wpłacić przelewem lub gotówką w samej firmie. Ja na pewno coś napiszę już w najbliższy wekend. Podobno ma przyjechać 8 aut zaliczkowanych przez klientów. pozdro.
kris
Nowicjusz

09 Gru 2006, 16:21

znam ludzi którzy wpłacili zaliczke i czekali dzisiaj na dostawe samochodów byli oni uczciwi ale pana BOGDANA CABAŁY "PALANTA" nie było ani samochodów ani blondyny w biurze wszystkie telefony milczą proszę nie róbcie z tym panem interesów
bełchatów

09 Gru 2006, 16:23

Pan Cabała niech zacznie się bać prokuratura bedzie czekac od poniedziałku i nie tylko ONI
bełchatów

10 Gru 2006, 01:18

Witam!
Tez znalazlem autko dla siebie u tego pana!!! Czytając jednak WAszze komentarze .... zainteresowałem sie dokladniej ofertą i dostrzegłem pewną zależność ze zadne z aut na stronie Komisu nie ma zrobionych zdjęc z wnętrza pojazdu! Mnie osobiście to zastanawia!!!???
jimmys

10 Gru 2006, 10:33

jimmys napisał(a):Witam!
Tez znalazlem autko dla siebie u tego pana!!! Czytając jednak WAszze komentarze .... zainteresowałem sie dokladniej ofertą i dostrzegłem pewną zależność ze zadne z aut na stronie Komisu nie ma zrobionych zdjęc z wnętrza pojazdu! Mnie osobiście to zastanawia!!!???

Może to wersje angielskie :?:
Czasami mam problemy, ale zawsze je rozwiązuję.
motomaniaczek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Końskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaki jest najlepszy samochód na dojazdy do pracy?
    Jak dotrzeć z punktu A do punktu B zużywając jak najmniej paliwa i podróżując możliwie jak najwygodniej? TotalCarScore.com sugeruje skorzystanie ze stuprocentowo elektrycznego Nissana LEAF, który niedawno został ...

10 Gru 2006, 19:51

Witam
Wszyscy piszą, że coś może nie być ok, ale zastanawia mnie również to, że nie napisał nikt z "oszukanych" tak, że poczekajmy do jutra. Jedno jest pewne - ceny z kosmosu.
Pozdrawiam[/u]
staniec1

10 Gru 2006, 20:10

jestem chyba pierwszą osobą, która będzie składała jutro doniesienie do prokuratury o popełnionym przestępstwie. Dla mnie nie ma takiego miejsca gdzie mógłby się ukryć p. BC. i lepiej żeby o tym wiedział.
kris
Nowicjusz

11 Gru 2006, 08:58

ja tez dzis skladam doniesienie do prokuratury, jezeli jest wiecej pokrzywdzonych prosimy o pisanie na forum w celu dorwania" gnojka."
belchatow

11 Gru 2006, 09:30

Kris i Belchatow - wydaje mi się że mamy wspólny interes do Cymbaly. Podajcie adres do kontaktu
yetma
Gość

11 Gru 2006, 10:05

słuchajcie jesten porzerazony tym co tu przeczytałem,chyba jestem kolejną ofiarą tej firmy.Wpłaciłem zaliczkę i echo.POMÓZCIE Jak możecie podajcie mi wszystkie możliwe telefony kontaktowe do tej firmy bo tektóre posiadam nie odpowiadają
młody

11 Gru 2006, 10:31

problem w tym, że nie ma już innych telefonów. Teraz pozostaje tylko ściganie Cymbała z urzędu.

Zwracam się do klienta nick Bełchatów (mam nadzieję że mieszkasz w Bełchatowie) - w zasadzie z uwagi na umiejscowienie tej firmy zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa najlepiej byłoby zgłosić właśnie tam. Jak chcemy zatem działać?

yetma
Gość

11 Gru 2006, 10:45

no to pięknie, gdyby komus udało sie odzyskać kasiorkę proszę aby napisał w jaki sposób to zrobił
młody

11 Gru 2006, 11:12

niech wszyscy oszukani zgłoszą to na policje.To na pewno pomoże. im więcej zgłoszeń tym lepiej.
kris
Nowicjusz

11 Gru 2006, 11:41

ja zaraz po pracy ide na Policję ale sluchajcie ktoś napisał że facet jest ze śląska, wiecie może gdzie jest zameldowany?jestem ze sląska może tu uda mi sie go dopaść?bo obawiam się że jak zajadę do tego Bełchatowa to rozpieprzę mu ten interes na wszystkie strony
młody