Policja belchatowska już ma doniesienia na tego h... Wszyscy, którym jego dalszy los nie jest obojętny zgłaszajcie się na komendę w Bełchatowie. Przy okazji- czy ktoś zna personalia Blondyny?
No mnie też prawdopodobnie zrobił na 3000(miało być 4000, ale chwila mojego zawachania uratowała tałzena) ale chyba nie wie z kim zadarł...
Jestem z Opola i żadna odległość nie jest mi straszna rzeby odzyskać kasę.
Jaki jest najlepszy samochód na dojazdy do pracy? Jak dotrzeć z punktu A do punktu B zużywając jak najmniej paliwa i podróżując możliwie jak najwygodniej? TotalCarScore.com sugeruje skorzystanie ze stuprocentowo elektrycznego Nissana LEAF, który niedawno został ...
Problemy z ruchem w 30 największych miastach świata Z najnowszego raportu Roland Berger o mobilności wynika, że problemy z ruchem w 30 największych miastach świata generują koszty rzędu 266 miliardów USD. Założona w 1967 r. firma Roland Berger Strategy Consultants należy ...
Jestem w tej samej sytuacji. 4000 tysiące zaliczki, autko miało być w sobotę i cisza. W telefonie poczta głosowa. Mieszkam nad morzem, troszkę daleko do Bełchatowa ale przyłączam się do wszystkich poszkodowanych
Panowie, widzę że jest nas ośmiu, dokładnie tyle ile miało być aut w tę sobotę 09.12.2006 :Kris,Gość z Bełchatowa,Yetma,Młody ze Śląska,Felek,Gość z Opola,Bildlk, oraz Ziomal z Pomorza, czy jest może ktoś jeszcze ?????
Panowie, ci którzy podpisywali umowy zważcie że Pan B.C. zabezpieczył się 32 dniami na sprowadzenie samochodu, mi zostało jeszcze 4 dni by papiery zanieść do prokuratury, powtarzam do prokuratury, nie do Policji, bo to strata jakiegoś miesiąca.
ja bylem na policji w belchatowie i uslyszalem ze oni sie takimi sprawami nie zajmują. kazali isc na prokurature. i tak zrobie ale moze lepiej abysmy sie wszyscy poszkodowani zebrali i ustalili jak tu dopasc tego gnojka.
Byłam dzisiaj po odbiór samochodu w Cab-Max i co?? Otóz firma się zwinęła razem z moją zaliczka!!!!!!!!!!!!(dobrze ze nie duza;/). Zgłosiłam sprawe na policje.I BRON BOZE NIE KUPUJCIE U NIEGO SAMOCHODU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jednak dobrze że nie wpłaciłem kasy bo bym ją wpłacił - w sumie jako pierwszy na tym forum podałem w wątpliwośc uczciwość prowadzonego interesu przez pana Cabałę.
Niestety niektórzy nie posłuchali rady - przecież w takim baraku jak opisywałem nie można prowadzić uczciwej firmy. Panowie pisałem że panienka nie ma dowodu osobistego a teraz się dopominacie jej adresu?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.