CAB-MAX Bogdan Cabała

11 Gru 2006, 12:13

witam!!! wplacilem temu gosciowi 4000 zaliczki i teraz nie ma zadnego odzewu!! mam zamiar zlozyc doniesienie na policji!! :evil:
felek

11 Gru 2006, 12:27

Felek jeżeli mogę zapytac to kiedy miał ci ten oszust auto przywieź?czy nie przypadkiem w ten weekend? bo ja czekałem na auto w sobotę. :evil:
młody

11 Gru 2006, 13:38

tak w ten weekend mialem odbierac samochod!! ale zaden telefon nie odpowiada!!
felek

11 Gru 2006, 13:56

Też jestem ofiarą tego "biznesmena" Jeżeli ktoś będzie zglaszał sprawe do prokuratury prosze o kontakt; przyłączę się.
bildlk
Nowicjusz

11 Gru 2006, 13:57

Policja belchatowska już ma doniesienia na tego h... Wszyscy, którym jego dalszy los nie jest obojętny zgłaszajcie się na komendę w Bełchatowie. Przy okazji- czy ktoś zna personalia Blondyny?
nowy

11 Gru 2006, 14:36

No mnie też prawdopodobnie zrobił na 3000(miało być 4000, ale chwila mojego zawachania uratowała tałzena) ale chyba nie wie z kim zadarł...
Jestem z Opola i żadna odległość nie jest mi straszna rzeby odzyskać kasę.
Gość

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaki jest najlepszy samochód na dojazdy do pracy?
    Jak dotrzeć z punktu A do punktu B zużywając jak najmniej paliwa i podróżując możliwie jak najwygodniej? TotalCarScore.com sugeruje skorzystanie ze stuprocentowo elektrycznego Nissana LEAF, który niedawno został ...
    Problemy z ruchem w 30 największych miastach świata
    Z najnowszego raportu Roland Berger o mobilności wynika, że problemy z ruchem w 30 największych miastach świata generują koszty rzędu 266 miliardów USD. Założona w 1967 r. firma Roland Berger Strategy Consultants należy ...

11 Gru 2006, 14:37

Ludzie zważcie na to że już nawet jego strona nie działa....
Gość

11 Gru 2006, 15:15

Jestem w tej samej sytuacji. 4000 tysiące zaliczki, autko miało być w sobotę i cisza. W telefonie poczta głosowa. Mieszkam nad morzem, troszkę daleko do Bełchatowa :( ale przyłączam się do wszystkich poszkodowanych
ziomal

11 Gru 2006, 15:29

Panowie, widzę że jest nas ośmiu, dokładnie tyle ile miało być aut w tę sobotę 09.12.2006 :Kris,Gość z Bełchatowa,Yetma,Młody ze Śląska,Felek,Gość z Opola,Bildlk, oraz Ziomal z Pomorza, czy jest może ktoś jeszcze ?????
Gość

11 Gru 2006, 15:38

+ 1 z transzy, która miała być w tym tygodniu
nowy

11 Gru 2006, 15:44

Panowie, ci którzy podpisywali umowy zważcie że Pan B.C. zabezpieczył się 32 dniami na sprowadzenie samochodu, mi zostało jeszcze 4 dni by papiery zanieść do prokuratury, powtarzam do prokuratury, nie do Policji, bo to strata jakiegoś miesiąca.
Gość

11 Gru 2006, 15:47

ja bylem na policji w belchatowie i uslyszalem ze oni sie takimi sprawami nie zajmują. kazali isc na prokurature. i tak zrobie ale moze lepiej abysmy sie wszyscy poszkodowani zebrali i ustalili jak tu dopasc tego gnojka.
belchatow

11 Gru 2006, 15:56

Dla mnie ten sprzedawca ma jeszcze szansę do końca tygodnia zgodnie z umową , potem jest poprostu zwrot kasy albo prokuratura.
Gość

11 Gru 2006, 16:22

Byłam dzisiaj po odbiór samochodu w Cab-Max i co?? Otóz firma się zwinęła razem z moją zaliczka!!!!!!!!!!!!(dobrze ze nie duza;/). Zgłosiłam sprawe na policje.I BRON BOZE NIE KUPUJCIE U NIEGO SAMOCHODU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oszukany

11 Gru 2006, 16:24

Witam

Jednak dobrze że nie wpłaciłem kasy bo bym ją wpłacił - w sumie jako pierwszy na tym forum podałem w wątpliwośc uczciwość prowadzonego interesu przez pana Cabałę.

Niestety niektórzy nie posłuchali rady - przecież w takim baraku jak opisywałem nie można prowadzić uczciwej firmy. Panowie pisałem że panienka nie ma dowodu osobistego a teraz się dopominacie jej adresu?

Zibio2
Gość