No coz, przylaczam sie do "kiwnietych". Wplacona zaliczka, a efekt wiadomy - auto mialo byc w miniony weekend.
W zwiazku z tym bardzo prosze forumowiczow, a zwlaszcza osobe o nicku "Suchar" o kontakt w sprawie mozliwych adresow zamieszkania Pana Cabaly. Dwa teoretyczne adresy udalo mi sie juz zdobyc.
Poniewaz jestem z Gdyni, gdy juz bede sie wybierac na wycieczke na poludnie, to niech to chociaz przyniesie jakis efekt
Jezeli chodzi o doniesienie do prokuratury, to prosze o info, do ktorej prokuratury sie umawiamy? Ja musze odczekac jeszcze 1,5 tygodnia (owe magiczne 32 dni).
Oto dzisiejsze info, ktore mam od administratora serwerow Gratki, na ktorej zamieszczona byla strona www autohandlu Cabaly: "Strona działała od listopada i była póki co darmowa. Od kilku dni nie mogłem również skontaktowac się z właścicielem strony i zablokowałem dziś tę stronę do wyjaśnienia. Jednakże miałem dziś kilka telefonów w sprawie ww klienta dotyczących niewywiązania się z umów z klientami. Jesli tylko otrzymam od klienta jakąś informację, będę Pana i innych zainteresowanych o tym informował"
Podaje numer gadu: 6928861 do kontaktow z innymi "kiwnietymi"