CAB-MAX Bogdan Cabała

11 Gru 2006, 18:03

witam, ... wpłaciłam zaliczkę ale moje autko ma dopiero przyjechać. Dziwi mnie jednak fakt, że facet podpisał weksel, dał xero dowodu osobistego oraz umowę, sprawdziłam wszystko było legalne, mój prawnik zresztą oglądał weksel i jest ok. Może jednak się uda? Jak coś dołaczam się do grupy i zgłąszam fakt w prokuraturze...
suchar :(
suchar

11 Gru 2006, 18:19

Witam wszystkich!!!
Ja też patrząc na wszystkie opisy wnioskuję ze zostałem kiwnięty na 1000.
Dołączam sie do doniesienia podaję e-mail [email widoczny po zalogowaniu].
Jeśli któryś z Panów ma możliwość sprawdzenia czy zostało złożone doniesienie do prokuratury policja powinna wiedzieć, a ja spróbuje swoimi ścieżkami to sprawdzić. Może dla tego się zawinął i zniknął.
Pozdrawiam Andrzej
andrzejvip

11 Gru 2006, 18:22

Może każdy po kolei napisze na jakie autko wpłacił, to zrobimy sobie listę i wykluczymy dublowanie się tych samych aut(lub nie....)Po samochody miał jechać w czwartek 07.12.2006, może mu faktycznie się coś stało, a wszyscy myślimy inaczej...Trzeba mieć nadzieję...
Gość

11 Gru 2006, 18:25

Witam !
Ja też wpłaciłem zaliczkę proszę o kontakt wszystkich którzy mają coś do gościa ja jutro idę do prokuraury . też miałem miec auto w sobotę i slad po gościu zaginął .
viko

11 Gru 2006, 18:39

Witam jeszce raz !
Zamierzam złożyć wizytę Panu Cabale jutro- mieszka w Siemianowicach Śląskich zapraszam wszystkich zainteresowanych a potem złożymy doniesienie w prokuraturze myślę że w miejscu zamieszkania będzie najbardziej odpowiednie .prosze wszystkich zainteresowanych o kontakt E-mail [email widoczny po zalogowaniu]
viko

Naliczyłem już 12 teoretycznie kiwniętych osób...
Gość

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niespodziewany pieszy na drodze
    Piesi, rowerzyści i motocykliści są ofiarami ponad połowy śmiertelnych wypadków drogowych w Polsce. Z tych grup piesi stanowią aż 35% zabitych, co jest bardzo niepokojące w kontekście średniej w krajach Unii Europejskiej, ...

Prosze wszytkich w zprawie CAB-MAX,prosze o zglośenie do Policji i prokuratury,źe by niebyło więcej takich oszutów!!!!!!!!!!!!!!
gość

11 Gru 2006, 18:49

Prosze wszytkich w zprawie CAB-MAX,prosze o zglośenie do Policji i prokuratury,źe by niebyło więcej takich polaków - oszutów!!!!!!!!!!!!!!
Gość

11 Gru 2006, 19:00

VW Polo 1,9 TDI - czerwony - jestem kolejną osobą, która wpłaciła 4 koła.
beata - Lublin

11 Gru 2006, 19:38

Z tego co widzę, to pan B. zrobił kilka osób. Policja już go szuka, więc prędzej (mam nadzieję) czy później go znajdą. Mam pytanie: czy ktoś go widział, czy tylko sekretarke? Jeśli ktoś go widział to jak mógł mu zaufać, wystarczy popatrzeć na niego ("nie oceniaj książki po okładce" nie idzie w parze z tym gościem). Kolejne pytanie: czy kasa za jaką miał sprowadzać fury nie była dziwnie niska? Bo jeśli tak i to kogoś skusiło to odpowiedź jest prosta, odpowiedzcie sobie sami...
Gość

11 Gru 2006, 20:27

Rozmawiałem przed chwilą z Policją w Siemianowicach Śląskich tam gdzie B.C. jest zameldowany i poinformowano mnie że nie trzeba zgłaszć sie w Siemianowicach czy Bełchatowie można zgłosić się do najbliższego komisariatu w miejscu zamieszkania i zgłosić podejrzenie o popełnieniu przestępstwa a oni po przesłuchaniu wyślą protokoły do miejsca gdzie będzie prowadzone postępowanie ,i tam wszytko zebrane w całość trafi do prokuratury myślę że czym więcej osób zrobi zgłoszenie tym lepiej , myślę że trzeba go złapać i odzyskać kasę .
viko

11 Gru 2006, 20:32

No coz, przylaczam sie do "kiwnietych". Wplacona zaliczka, a efekt wiadomy - auto mialo byc w miniony weekend.
W zwiazku z tym bardzo prosze forumowiczow, a zwlaszcza osobe o nicku "Suchar" o kontakt w sprawie mozliwych adresow zamieszkania Pana Cabaly. Dwa teoretyczne adresy udalo mi sie juz zdobyc.
Poniewaz jestem z Gdyni, gdy juz bede sie wybierac na wycieczke na poludnie, to niech to chociaz przyniesie jakis efekt :twisted:
Jezeli chodzi o doniesienie do prokuratury, to prosze o info, do ktorej prokuratury sie umawiamy? Ja musze odczekac jeszcze 1,5 tygodnia (owe magiczne 32 dni).
Oto dzisiejsze info, ktore mam od administratora serwerow Gratki, na ktorej zamieszczona byla strona www autohandlu Cabaly: "Strona działała od listopada i była póki co darmowa. Od kilku dni nie mogłem również skontaktowac się z właścicielem strony i zablokowałem dziś tę stronę do wyjaśnienia. Jednakże miałem dziś kilka telefonów w sprawie ww klienta dotyczących niewywiązania się z umów z klientami. Jesli tylko otrzymam od klienta jakąś informację, będę Pana i innych zainteresowanych o tym informował"
Podaje numer gadu: 6928861 do kontaktow z innymi "kiwnietymi"
emde
Nowicjusz

Miejscowość: Gdynia

11 Gru 2006, 20:42

Adres zmieszkania z zaświadczenia o działalnosci gospodarczej
Siemianowice Sląskie ul.Zgrzebnioka 48/4
Biuro handlowe Katowice ul.Sobieskiego 11/21
Biuro handlowe Bełchatów ul.Przemysłowa 9
x

11 Gru 2006, 21:21

Dołączam niestety do tego niezbyt zaszczytnego grona ludzi oszukanych...:( Z kim w takim razie mogę się kontaktować? Jestem chyba trzynastym niecerpliwym "klientem"... Nie czekam już do końca umowy, składam wizytę w prokuraturze. Wierzę że to kwestia czasu kiedy dorwiemy cwaniaka... tylko szkoda tych zmarnowanych nerwów :(. Nie podaruję!!!!
Ma.

11 Gru 2006, 21:58

Blondi z biura podała się za niejaką Dagmarę Kurzyca ( Kurzyca Dagmara).
gość II