CAB-MAX Bogdan Cabała

11 Gru 2006, 22:08

Czy jest ktoś kto zamówił wirtualne auto przed 14.11.2006 ?? Ja podpisałem właśnie 14.12.2006 i byłem rzekomo czwarty lub trzeci na liście pierwszego transportu do Bełchatowa...Więc zostało mi 4 dni do końca tej "umowy" ,choć czuje się podle to jeszcze poczekam, bo tak naprawdę te kilka dni i tak nic nie przyspieszy.Jakby ktoś chciał coś napisać to mejlujcie [email widoczny po zalogowaniu]
Toya

11 Gru 2006, 22:11

KOREKTA: umowę podpisałem 14.11.2006
Toya

12 Gru 2006, 01:25

Witam wszystkich. Po pierwsze chciałem poinformować Was wszystkich,że każda jednostka policji (rewir,posterunek,komisariat,komendy miejskie,powiatowe i głowne) ma obowiązek czy tego chce czy nie przyjąć zawiadomienie o popełnionym przestępstwie. terytorialnie może to być każda jednostka w miejscu Waszego stałego zamieszkania. Jak wnioskuję to tylko jedna osoba z forum mogła mieć tą "niewątpliwą przyjemność" spotkać osobiście p.BC. chodzi mi o post SUCHARa. To właśnie Ty SUCHAR jesteś w najlepszym położeniu z nas wszystkich. Zakładając,że go widziałeś może podzielisz się z nami swoimi wiadomościami na temat jego wyglądu i przebiegu spotkania. Jestem przekonany,że panienka ,która nas obsługiwała jest zamieszana w całą tą aferę i to od niej powinno się zacząć całe śledztwo w tej sprawie.
Poprzedni adres zameldowania gościa:
Siemianowice Śl.
ul.Głowackiego 11/2
Póki co uruchamiajcie wszelkie możliwe kontakty i znajomości,które mogą wnieść cokolwiek do tej sprawy.
Nie czekajcie na upływ żadnych terminów z umowy z BC.
Pozdrawiam i czeka na każdą informację: [email widoczny po zalogowaniu]
kris
Nowicjusz

12 Gru 2006, 09:50

Ludzie po co wy w ogóle szukacie Bogdana Cabały. na 99% to figurant na którego była tylko zarejestrowana działalność. Facet dostał za to trochę wina i zadowolony. Nie jest to niestety pierwszy przypadek na tej ulicy tyle że spod innego numeru i inna branża.
anonim

12 Gru 2006, 11:24

Po to go szukamy, bo zrobił nas w bambuko, nie masz człowieku jakiś innych pomysłów tylko to co piszesz ??Po co w ogóle się wtrącasz do tego forum ???
Gość

12 Gru 2006, 11:38

Witam widze ze dołaczam do następnych"zadowolonych"klientów ja w plecy jestem 1tys zł a chciał ten d...l :evil: 3tys zaliczki ide własnie na Policje złożyc formalności probuje też cos na własną reke może to coś da choć znając zycie to d..a będzie! Pozdrawiam i jakby ktoś miał jakies info to mail [email widoczny po zalogowaniu]
darrio

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie samochodu OC z promocją zwrotu 130zł
    Bezpieczeństwo na drodze jest niezwykle istotne, niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym kierowcą, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z jazdą samochodem. Wiedząc, jak ważne jest zabezpieczenie swojego pojazdu i wszystkich ...

12 Gru 2006, 11:48

czy ktos juz zlozyl doniesienie do prokuratury? co powiedzieli?
mysle ze powinnismy cos postanowic wszyscy razem i zaczac dzialac tak konkretnie. czy jest ktos oszukany ze slaska ? mialby najblizej. a moze ma ktos jakąś propozycje odnosnie dzialan.
a moze naglosnic sprawe np. w "sprawie dla reportera" bo na policje to nie ma co liczyc.
zastanawiam sie czy aby policja w belchatowie do ktorej sie udalem zlozyc zawiadomienie a oni mnie olali nie wie o calej tej sprawie lub o "cymbale"............
belchatow

12 Gru 2006, 12:24

Ale sobie zrobiłem prezent na święta Czy możecie poradzic mi jeszcze czy sprawe należy zgłosić w prokuraturze w Bełchatowie czy w miejscu zamieszkania?
młody

12 Gru 2006, 12:26

Panowie którzy czekali tak jak ja na auto w sobote napiszcie na jaki samochód czekaliście czy czasem wszyscy nie czekalismy na to samo auto, ?
młody

12 Gru 2006, 12:47

witam
Po przeczytaniu waszych informacji, pragne wszystkich poinformowac ze z belchatowa nie jestem ale w belchatowie bylem osobiscie 2 razy raz jak wplacalem zaliczke 4,12,2006 4.000zl, drugi raz kiedy przyjechalem po odbior samoch w sobote 9,12,2006
wtedy zrozumialemwszystko poszedlem na policje, ktora nie byla zainteresowana przyjeciem zgloszenia o popelnieniu przestepstwa. Kazali isc do sadu.
Skontaktowalem sie telefonicznie z wlascicielem baraku BIUROWCA gdzie pan c.b wynajmowal biuro.
Byl zdziwiony przedstawiona mu sytuacją
O forum jeszcze wtedy nie wiedzialem.
Mysle ze najlepszym niejscem na spotkanie bedzie wlasnie belchatow pod biurem. Moze p. Dagmara bedzie nitką do klębka bo przeciez ja widziieli wszyscy. (prawie) a ona p. cabale.chociazby wtedy kiedy przyjezdzal po gotowke. Byl samochodem na rej slaskiej. Mysle ze nasze forum czyta tez p cabala, dlatego za duzo nie mozemy ujawniac w necie.

Czy ktos jeszcze wplacal na golfa plusa szary metalik?
belchatow

12 Gru 2006, 12:49

Witam

Niestety uważam podobnie jak wcześniejszy forumowicz, że jeśli nawet okaże się że pan Cabała istnieje to będzie to kolo spod budki z piwem, który nie ma nic. Wyłudzili sporo pieniędzy, teraz odczekają jakiś czas a potem otworzą nową działalność gdzieś na pólnocy Polski i oszukają następne osoby.
Ludzie chciałbym tylko zaapelować o myślenie - czy nie dało wam do myślenia że każdy z samochodów był o kilka czy kilkanaście tysięcy tańszy niż inne oferty.

pozdrawiam

Zibio2
Gość

12 Gru 2006, 13:54

dalo do myslenia ale juz taki ten nasz narod naiwny jest albo jeszcze ma zaufanie do ludzi. tak tez bylo w moim przypadku- ufnosc. ja jestem uczciwym czlowiekiem prowadze firme od lat i nikogo nie oszukalem.
wlasciwie jestes w tej luksusowej sytuacji ze nie wplaciles tej kasy, i tak naprawde to nie wiesz co my wszyscy oszukani czujemy.
wszystko co tanie to kusi ale nie zawsze musi to byc jakis przekret.
Gość

12 Gru 2006, 16:16

ludki ta firma już nie istnieje w bełchatowie, ja straciłem 3000tys ale z tego co wiem to niektórzy stracili dużo więcej.Jak usłyszycie że w jakimś interesie działa niejaki Cabała to omijajcie to z daleka.Ponad to wątpie że Cabała jest Cabałą to jest jakiś menel który był marionetką w tym niby biznesie.Mikołaje nie istnieją.Pozdrawiam
bizon

12 Gru 2006, 16:21

I co kolego odpuszczasz tę sprawę czy będziesz dociekał swojego ??
Toya

12 Gru 2006, 16:22

Witam ponownie wszystkich kiwniętych!!!
Może jakiś klubik kiwniętych mały założymy oczywiście żartowałem.
Jak któryś z panów raczył sprawdzić jest tak w rzeczywistości każdy z osobna idzie na policję zostaje przesłuchany a policja przesyła dokumenty do prokuratury zbierają w całość robią dużą sprawę ale jedną nie każdemu z osobna. Z tego co sprawdziłem i popytałem w kręgach policyjnych pójdzie list o ściganie pana cymbała i jak go złapią na 100% idzie leżeć.Moje gg 7366113
e-mail już podawałem ale podam jeszcze raz [email widoczny po zalogowaniu] Panowie jest nas dużo w potędze i ilości siła bądźmy dobrych myśli może się komuś trafi pan cymbała oszust to dajcie znać to sobie zrobimy przesłuchanie a później oddamy w odpowiednie ręce.
Pozdrawiam Andrzej
andrzejvip