CAB-MAX Bogdan Cabała

10 Lis 2006, 11:47

Czy ktos mial kontakt z ta firma? sa wiarygodni? sprowadzaja auta z zagranicy na zaliczke...
Jeff9

17 Lis 2006, 15:46

Czy może ktoś kupił jakiś samochód w firmie tego pana??
Mearcos

17 Lis 2006, 21:46

Witam

Właśnie dzisiaj byłem w Bełchatowie - chciałem wpłacić zaliczkę na samochód.

Parę spostrzeżeń: Biuro ulokowane na końcu miasta, w baraku. Panienka obsługującą biuro nie posiadała żadnego dokumentu potwierdzającego tożsamość; ludzie z firm obok nawet nie wiedzieli że istnieje tu jakaś inna firma (ponoć są od 2 tygodni), czas sprowadzenia samochodu z Niemiec do 1,5 miesiąca - chyba sami je robią. Generalnie nie wpłaciłem zaliczki, jedynie straciłem czas oraz kasę na paliwo.

Wedle mnie FIRMA KRZAK - UWAGA NA NICH.

Pozdrawiam

Zibio
zibio

19 Lis 2006, 12:58

Witam! Właśnie wczoraj byłem w firmie tego Pana. Moje spostrzżenia również budzą duże wątpliwości, jeżeli ktoś miał już kontakt z tą firmą proszę o informacje.
sochaaa1

19 Lis 2006, 13:01

sochaaa1 napisał(a):Witam! Właśnie wczoraj byłem w firmie tego Pana. Moje spostrzżenia również budzą duże wątpliwości, jeżeli ktoś miał już kontakt z tą firmą proszę o informacje
Pod numerem skype sochaaa1.
Gość

20 Lis 2006, 10:09

Zibio , dziekuję bardzo za twojego posta.Od początku coś mi się w tej firmie niepodobało , znalazłem w internecie że to firma budowlana z Katowic.Dzięki tobie zaoszczędziłem sporo czasu i pieniędzy , gdyż też miałem zamiar się przejechać do Bełchatowa.Jeszcze raz dzięki.
Mearcos

20 Lis 2006, 10:11

Mearcos napisał(a):Zibio , dziekuję bardzo za twojego posta.Od początku coś mi się w tej firmie niepodobało , znalazłem w internecie że to firma budowlana z Katowic.Dzięki tobie zaoszczędziłem sporo czasu i pieniędzy , gdyż też miałem zamiar się przejechać do Bełchatowa.Jeszcze raz dzięki.

"Cab-Max" B. Cabała
40857 Katowice
Wolnego 12/217
woj. śląskie powiat: Katowice gmina: Katowice TEL (32) 7101380
branża:
Budowlane usługi
Mearcos

20 Lis 2006, 15:30

co do tej firmy bylem u nich wziąłem komplet dokumentów do sprawdzenia tj regon nip pesel sprawdzilem kto jest właścicielem konta na które wpłaca się zaliczki bo też miałem podejzenie że to jakiś kant A tu kurcze wszystko się zgadza a co do firmy w katowicach to ten Pan prowadzi troche działalności gospodarczej od przetwarzania odpadów metalowych poprzez min sprzedaz samochodów i takie tam. adres zamieszkania sie zgadza sprawdzalem osobiscie w urzedach włącznie z skarbówką i GUS. kurcze nie wiem co myśleć
zainteresowany

20 Lis 2006, 19:30

Witam!!!
ja również sprawdziłem Pana Cabałe na WSZELKIE możliwe sposoby i wszystko się zgadza. Zastanawia mnie jedno: czy komuś osobiście udało się go spotkać? Jeżeli ktoś posiada więcej informacji na jego temat to proszę o wiadomość. Pozdrawiam.
kris
Nowicjusz

20 Lis 2006, 20:36

witam wszystkim zainteresowanych, dzieki wszystkim za opinie bo spowodowaly one ze raczej porzuce robienie interesu z panem cabala gdyz moim zdniem to oszust, chccialem juz wplacac pienizdze na jego konto lecz zdecydowalem sie jescze poszperac troszke po necie po roznych forach aby upewnic sie co do firmy cabmax. i dobrze zrobilem bo tej kasy ani auta juz nigdy bym raczej nie robaczyl :evil:
dostrzeglem pewna niejasnosc wiec prosze o opinie, na stronie p cabaly mojeauto.gratka... widnieje piekne zdjecie jak sie domyslam z siedziba firmy , jest rowniez tel, odres , jest to piekny ,duzy szklany budynek przed ktorym stoi lamborgini, wow, jednak jeden z forumowiczow wyzej napisal ze podczas wizyty w belchatowie zostal przyjety przez pania w baraku ktory nijak sie ma do zdjecia na stronie cabmaxu, co jest grane, to musi byc przekret , uwaga!!!
toCHYBAoszust

21 Lis 2006, 11:31

Byłem tam. Niby wszystko w porządku ale widziałem juz wiele firm, które otwierały swoje biura (biurko, telefon, faks,mało zorientowana dziewczyna), które po kilku tygodniach rozpływały się a "właściciel" nawet nie wiedział że posiadał zarejestrowana na własne nazwisko działalność bądź był w stanie takiego upojenia że mu to zwisało. doradzam ostrożność
anonim

22 Lis 2006, 14:20

witam tak jak kilka osob na forum rowniez sprawdzilem sobie firme w kazdy z mozliwych sposobow i wszystko jest ok. zgadza sie adres,dokumentacja.widzialem sie nawet z panem.Cabala moim zdanie jest wporzadku ja ryzykuje.POZDRAWIAM
tviti

22 Lis 2006, 21:00

zdcydowalam sie na jeden model samochodu. Co sadzicie o mojej decyzji czy jestem zbyt odwazna?
Blondynka

23 Lis 2006, 16:12

Trudno powiedzieć czy dobrze zrobiłaś. Ja wiem tylę, że pan Cabała jest prawnie OK. Czy Ty go też widziałaś,czy tylko panią z "biura"? miejmy nadzieję, że nie rozmyje się w powietrzu.
kris
Nowicjusz

23 Lis 2006, 16:21

Ja też rozważam zakup w tej firmie. Z tego co widzę to na razie wypowiedziały się osoby, które -tak jak ja- planują zakup auta u nich ale są bardzo podejrzliwe (z resztą słusznie, bo idzie o niemałą sumkę).
Widzę że dwie osoby zadeklarowały sprawdzenie "na własnej skórze" rzetelności tej firmy. Proszę Was o opisanie współpracy z Cab-Max jak już będzie "po wszystkim".
ms