jeszcze jedno mi się przypomniało bo w niemczech na niektórych odcinkach autostrad nie ma ograniczeń. A z kąt mam wiedzieć że akurat teraz mogę sunąć ile fabryka dała? To się chyba auto banda nazywa czy jakoś tak ale głowy nie dam jak coś to poprawcie mnie. Jak to jest oznaczane? Jest znak koniec ograniczeń czy coś innego?
No jezeli jest ograniczenie predkosci, to bedzie ono co kolejny wlot na autostrade. Wlot/zjazd, sie liczy jako skrzyzowanie chyba, jezeli znak nie zostanie ponowiony, znaczy ze ograniczenia juz nie ma, bo przeciez samochody ktore od tego miejsca zaczna jechac autostrada o danym ograniczeniu nie wiedza.
Elektryczny Land Cruiser pracuje w kopalni miedzi Toyota Land Cruiser w wersji elektrycznej już jest – na razie w Australii. Niezniszczalna terenówka Toyoty, bardzo chętnie wykorzystywana w przemyśle ciężkim – w wersji elektrycznej okazała się idealnym ...
3 sposoby, które ułatwią odzyskanie auta przy jego kradzieży Choć liczba kradzieży samochodów w Polsce powoli spada, nadal utrzymuje się na wysokim poziomie. W 2017 roku auto znikało z polskich ulic średnio raz na 51 minut (co daje łącznie ponad 10 000 zgłoszonych na policję ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.