Całoroczne opony premium

29 Gru 2017, 20:55

Szada6 napisał(a):co prawda częściej będę jeździł po asfalcie, ale to głównie o teren mi chodzi

Teren, a TEREN to jest spora różnica. Jeżeli nie zamierzasz taplać się w błocie, to zwykłe opony naprawdę będą lepsze. Po drugie, jak napisałem wyżej, to nie są opony wielosezonowe i zimą możesz mieć problemy.
Po trzecie to nie jest rozmiar dla Grand Vitary.
Ja Ci proponuję te
[link do Oponeo wygasł]
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

02 Sty 2018, 13:00

Niestety błota u mnie zawsze dostatek, zwłaszcza jak przychodzi nasza polska deszczowa zima. A opony już zamówiłem te Geolandary tylko z intercars bo były w lepszej cenie. A co do rozmiaru masz rację, nie wiem czemu podałem jakieś inne. Chociaż te klebery też niczego sobie. Ale póki co czekam na przesyłkę. Pozdrawiam
Szada6
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 03 2005
Przebieg/rok: 31tys. km
Auto: Peugeot 206
Silnik: 1.6 81 kW
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2005

08 Sty 2018, 21:17

Szada6 napisał(a):opony już zamówiłem te Geolandary tylko z intercars bo były w lepszej cenie
Wrzuć jakąś fotkę jak je zamontujesz i napisz jak Ci się na nich jeździ.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy SUV-y zdetronizują kombi?
    Rynek samochodowy w Polsce od kilku lat przechodzi prawdziwą transformację. Istotny staje się nie tylko rodzaj silnika poszukiwanego auta, zmieniają się także preferencje dotyczące jego typu. Jak wynika z raportu serwisu ...