Posiadam poloneza ATU-plus 1.6GLi 1997r. Chciałbym wymienic seryjne głośniczki na coś fajnego. Nie chodzi mi o zestaw za 5k ale zeby za małą cenę był w miarę ładny i głośny dźwięk. Wiem że nic ekstra nie bede miał ale denerwują mnie standardowe głośniki /-; Czy mógłby mi ktoś zaproponowac radio+glosniki. Najlepiej by było gdyby były rozmiarów standardowych niestety nie znam sie na tym ni w ząb dlatego nie wiem jak szukac /-; z podłączeniem dam sobie jakos rade , w końcu od czegoś trzeba zacząc q-; . Czekam na propozycje.
Edit: Pewnie wielu z was będzie denerwowało to ze nie dałem ceny do jakiej moge sie rzucic ale naprawde nie mam zielonego pojecia. Powiedzmy że na radio moge wydac jakies 250zł i tyle samo pewnie na zestaw głosników. Tak jak mówiłem nie bede robił koncertów w samochodzie. Chce sobie po prostu w miare głośno posłucha muzyki. Słucham muzyki takiej jaka leci w radiu np. Eska czy na planecie.fm. Czasem jakiś Rap typu 50cent. Jestem człowiekiem młodym dlatego nie mam dużych zasobów gotówki i nie mam zamiaru zbierac na niewiadomo jaki zestaw. Licze na wyrozumiałośc q-;
Wyeksmituj się na giełdę i poszukaj używanego radia z głośnikami(jakieś blaupunkt czy coś w tym stylu).Tam możesz kupić nawet za 300zł używki w dobrym stanie z dobrą jakością.Jeśli chciałbyś kupić nowe to nawet na dobre radio Ci nie starczy bo takie kosztują koło 500-600zł o głośnikach już nie mówiąc.Cały zestaw wyniósłby Cię 1000zł spokojnie.
Oczywiście jak sam będziesz wszystko robił bo w byle jakim serwisie to zedrą drugi tysiąc.
Kupiłem radio Pioneer DEH-4000UB uzywane w stanie idealnym za 290zł do tego kupuje głosniki :
-przód Sony xplod ( [link do oferty na Allegro wygasł] )
-tył Pioneer TS-G1703i ( [link do oferty na Allegro wygasł] )
Do tego pójdzie dokładne wyciszenie samochodu. Jakie są wasze opinie na ten temat?
Wątpię czy ten sprzęt dobrze Ci gra... Radio ok ale głośniki raczej nie
Proponuje głośniki przód: [link do oferty na Allegro wygasł] a tył: [link do oferty na Allegro wygasł] Wyszło by Cie to trochę drożej ale ważny jest efekt
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
SSSuper Drift Cup 2011 - Bagicz / relacja Lotnisko Bagicz znajduje się ok. 7 km od centrum Kołobrzegu i ok. 4 km od Ustronia Morskiego. Położone jest przy drodze krajowej nr 11 (wyjazd z Kołobrzegu ulicą Koszalińską). Pod samo lotnisko prowadzi również ścieżka ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.