Car Complex Rzeszów. Czy warto?

29 Wrz 2013, 22:53

Jako nowy użytkownik forum samochodowego chciałbym na wstępie serdecznie powitać wszystkich fanów czterech kółek :)
Moje pytanie dotyczy firmy Car Komplex Robert Kleczewski z Rzeszowa. Interesuje mnie sprowadzenie ( na indywidualne zamówienie) za ich pośrednictwem samochodu używanego z zagranicy i w związku z tym proszę szanownych kolegów, którzy korzystali z takiej usługi w w.w. firmie o wszelkie opinie. Mam na myśli cały przebieg takiej transakcji. Od umowy przedwstępnej aż do zapłaty i odbioru zamawianego samochodu. Co Was mile zaskoczyło a co być może skłoniło do rezygnacji? Będę bardzo wdzięczny za Wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam. :)
Joseph
Obserwowany

Auto: Fiat Punto I

25 Gru 2015, 16:46

Witam,
Serdecznie odradzam usługi Pana Roberta K. zakupiony jakiś czas temu samochód z 2002 za ponad 14 tys. zł okazał się totalnym szrotem z silnikiem biorącym olej, zużytą turbiną, po nieudanych pracach blacharskich. Jednym słowem powypadkowy szrot. Odradzam.
Pozdrawiam
NiePolecamCar
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 01 1987
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Honda Civic
Silnik: 1,7 CTDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

11 Maj 2016, 08:29

Szczerze nie polecam tego komisu , nie będe opisywać całej sytuacji bo chce o tym zapomnieć , jak ktoś chce wrzucić w błoto swoje pieniądze to najlepiej udać się do nich , pozdrawiam i jeszcze raz odradzam , ten komis omijajcie szerokim łukiem .
Irge
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 03 1922
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 18
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2001

03 Mar 2017, 22:15

Przestrzegam, o mały włos sam wtopiłbym tam kasę w jak się później okazało w kupę złomu. Poniższy link do postu na facebooku chyba wszystko mówi, jakie autka są tam sprowadzane. Auto z przodu skasowane, poduszki wybite, rocznik oszukany, bo to BMW sierpień 2014, a nie 2015, a komis ogłasza je tak: "Samochód przyjechał z Stanów Zjednoczonych na własne potrzeby i miał lakierowany jeden element karoseryjny." Bezczelność. https://pl-pl.facebook.com/motodetektyw/posts/1603751599921909
takitam77
Obserwowany

Prawo jazdy: 8- 0- 0
Auto: Land Rover

03 Lip 2018, 09:23

Nie mam pojęcia skąd takie negatywne opinie na temat Pana Roberta, wygląda po prostu na działania konkurencji a nie na faktyczne opinie klientów. JA JESTEM KLIENTEM komisu CAR KOMPLEX, w którym kupiłem dwa samochody - jeden dla siebie, drugi dla syna. Oba samochody działają bez zarzutu. POLECAM W 100%!
Ksaweryd
Obserwowany

05 Paź 2018, 12:58

Zgadzam się z przedmówcą. Opinie wyglądają jak działania konkurencji...
Kupiłem w CAR KOMPLEXIE samochód i nie mam żadnych zastrzeżeń. Co więcej, p. Robert Kleczewski świetnie doradził mi zakup dopasowanego do moich potrzeb samochodu. Polecam z czystym sumieniem.
StanisławSpo
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS z mocną V-ósemką lub V-szóstką?
    Wygląda na to, że Lexus po raz kolejny szykuje coś specjalnie dla fanów szybkich sedanów. Wniosek, który japońska marka złożyła w amerykańskim urzędzie patentowym, sugeruje, że w przyszłości na drogi ...

05 Paź 2018, 13:05

"Serdecznie odradzam usługi Pana Roberta K. zakupiony jakiś czas temu samochód z 2002 za ponad 14 tys. zł okazał się totalnym szrotem z silnikiem biorącym olej, zużytą turbiną, po nieudanych pracach blacharskich. Jednym słowem powypadkowy szrot. Odradzam." - NiePolecamCar

Od razu widać że konto założone tylko i wyłącznie żeby zrobić czarny marketing. Robicie z uczciwego człowieka oszusta, i to tylko dlatego żeby wykończyć konkurencję. Wstyd, jak Pan może patrzeć w lustro ?
StanisławSpo
Nowicjusz