CARGROUP Sp. z o.o. - prośba o opinie

08 Kwi 2011, 10:36

Chciałbym prosić o jakieś opinie na temat CARGROUP Sp. z o.o.
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Przymierzam się do zakupu samochodu (nowego), byłby to mój pierwszy tego typu zakup także w ogóle się na tym nie znam...
Widzę, że mają tam spore obniżki w stosunku do cen salonowych, także trochę podejrzane mi się to wydaje, więc wolę się upewnić by nie wtopić pieniędzy w jakiś oczywisty, dla osób obeznanych w temacie, sposób;)

Czy ktoś może korzystał z oferty tej firmy?
A jeśli nie to czy widzi tam jakieś haczyki?:)

(mam nadzieję, że jestem tylko zbyt przewrażliwiony na różne "super oferty":)
Ostatnio edytowany przez Klimt, 08 Kwi 2011, 22:11, edytowano w sumie 1 raz
Klimt
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

05 Maj 2011, 11:16

Firma jest OK, kupiłem u nich BMW. Ceny dobre, wszystkie auta ze strony www mają na placu w Krakowie.

Przyjechałem, zostawiłem zaliczkę i na drugi dzień otrzymałem kurierem dokumenty do rejestracji.

BMW w salonie kosztowało 180 000 PLN u nich kupiłem za 119 000 PLN.

Gwarancja w salonie BMW bez problemu została uznana...

polecam,
jaro21
Nowicjusz

Miejscowość: gazeta

23 Maj 2011, 14:29

Ja o nich słyszałem same dobre słowa...
DodajOszusta
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lakiernia powłok zewnętrznych
    Audi uruchomiło w swojej fabryce w Ingolstadt nową lakiernię powłok zewnętrznych. Prof. dr Hubert Waltl, członek zarządu Audi AG ds. produkcji, razem z dyrektorem fabryki Albertem Mayerem i przewodniczącym Rady Zakładowej ...
    Wskazania sondy lambda za katalizatorem
    Przy sprawnym katalizatorze sonda za nim na postoju pokazuje mi niskie wartości ok. 0.1V podczas jazdy są to wysokie odczyty ok 0.8V (oba wykresy w miare płaskie)czy tak powinno być? Jeśli tak to niech ktoś wyjaśni dlaczego ...