Witam. Uszkodziłem centralke BRC Micro. Strata jest niewielka, zostały uszkodzone diody. jednak sprawia to pewien dyskomfort podczas jazdy(nie widze poziomu gazu) . Czy możliwy jest zakup tylko tej "wtyczki"
I ewentualnie jaka może być cena.
Dziekuje za ewentualnie odpowiedzi. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez michal7890 13 Maj 2010, 08:18, edytowano w sumie 2 razy
Witam z tego co mi wiadomo to nie dostaniesz takiej wtyczki bo sam miałem taki problem musiałem wymienić na nową i to innej firmy mała przeróbka była u elektryka i po kłopocie pozdrawiam
Oczywiście że jest do kupienia, tylko co masz na myśli pisząc "wtyczka" ?
Używany przełącznik na zdjęciu, do kupienia u (prawie) każdego gazownika to koszt ok 60 zł.
Renault Kangoo Z.E. - 10tyś. sprzedanych egzemplarzy Sieć Renault świętuje dziesięciotysięczną rejestrację modelu Kangoo Z.E. – w 100% elektrycznego samochodu dostawczego, europejskiego lidera w segmencie vanów. Klucze do samochodu wręczono panu Gerhardowi Dechowi, ...
Audi e-tron GT concept - system ładowania o napięciu 800 volt Akumulator Audi e-tron GT concept może być ładowany na dwa sposoby: z użyciem kabla, przez przykryte klapką gniazdo umieszczone po lewej stronie przodu pojazdu albo bezprzewodowo – indukcyjnie z wykorzystaniem układu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.