REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Sprawdź wiązkę kabli w drzwiach czy nie jest przerwana.roman7893 napisał(a):u mnie centralny zamek nie zamyka drzwi tylnych lewych
Które światło? Chodzi ci o światła które mrugają przy włączaniu alarmu i zamykaniu auta? Czy nie zapala się światło we wnętrzu jak otwierasz te tylne drzwi?roman7893 napisał(a):przestało mrugać światło przy zamknięciu!?
roman7893 napisał(a):pominąłem jeden bezpiecznik w module drzwi życie! Zamykam temat!
jaruś12 napisał(a):Podepnę się pod temat. Nie mogę zamknąć szyby za pomocą przycisku przy kierowcy.
Czyli mechanizm zamykania szyby działa poprawnie. Przypuszczam, że problem może być w samym przycisku który nie zamyka tej szyby lub w wiązce kabli która do niego idzie być może między drzwiami, a nadwoziem.jaruś12 napisał(a):Drzwi tylne lewe, za kierowcą i przycisk da z tyłu działa normalnie
Musisz się do niego dostać i sprawdzić połączenia czasem są zaśniedziałe ale może być tez tak że jest uszkodzona membrana.jaruś12 napisał(a):od soboty coś mi głośnik szwankuje z tyłu...