Najbardziej ten temat mi tutaj pasował więc zamieszczam pytanie. Czy może ktoś wie gdzie najlepiej opłaca się tankować gaz w Gdańsku. Chodzi mi tanio i dobry gaz. Podobno koło auchan jest tanio a co z jakością.
Z góry dziękuję
Ja jeżdżę na LPG 10 lat i dotychczas nie miałem problemów z gazem. Myślę że ludzie są trochę przewrażliwieni jakością gazu. Wczoraj tankowałem przed toruniem za 1,75zł i jedzie się dalej . Stacja w polu a na renomowanych ceny 1,97 więc różnica spora. Czy warto przepłacać?
BMW i8 hybrid - 4,4 sek., 326 KM To czteromiejscowe coupe zwraca na siebie uwagę unikalnym stylem, który - pomimo iż prototyp pokazano w 2009 roku – ani trochę się nie zestarzał. Niezmiennie przyciąga spojrzenia odważnie nakreślonymi, fantazyjnymi, ...
Audi "królem wyścigów długodystansowych" Audi zorganizowało spotkanie pięciu zespołów mających na swoim koncie zwycięstwa w wyścigach na długich dystansach. Po raz pierwszy, podczas sesji fotograficznej spotkały się zespoły, które w sezonie 2012, od ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.