Ceny gazu w Gdańsku

23 Sty 2007, 13:30

Najbardziej ten temat mi tutaj pasował więc zamieszczam pytanie. Czy może ktoś wie gdzie najlepiej opłaca się tankować gaz w Gdańsku. Chodzi mi tanio i dobry gaz. Podobno koło auchan jest tanio a co z jakością.
Z góry dziękuję
Remi
Nowicjusz

23 Sty 2007, 18:49

Witam,
Będąc w Gdańsku tankowałem na Shell'u i przeważnie zawsze na nim tankuję i na jakość gazu nie narzekam, no jeszcze czasami Statoil ;)
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

23 Sty 2007, 22:55

TANIO-nie oznacza dobrze i mogą z tego być kłopoty
dobre stacje to polecam SHELL'a
Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam

08 Lut 2007, 08:19

Ja jeżdżę na LPG 10 lat i dotychczas nie miałem problemów z gazem. Myślę że ludzie są trochę przewrażliwieni jakością gazu. Wczoraj tankowałem przed toruniem za 1,75zł i jedzie się dalej . Stacja w polu a na renomowanych ceny 1,97 więc różnica spora. Czy warto przepłacać?
spoko
twardy200
Nowicjusz

Miejscowość: golub dobrzyń
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW i8 hybrid - 4,4 sek., 326 KM
    To czteromiejscowe coupe zwraca na siebie uwagę unikalnym stylem, który - pomimo iż prototyp pokazano w 2009 roku – ani trochę się nie zestarzał. Niezmiennie przyciąga spojrzenia odważnie nakreślonymi, fantazyjnymi, ...
    Audi "królem wyścigów długodystansowych"
    Audi zorganizowało spotkanie pięciu zespołów mających na swoim koncie zwycięstwa w wyścigach na długich dystansach. Po raz pierwszy, podczas sesji fotograficznej spotkały się zespoły, które w sezonie 2012, od ...