No.I wszystko jasne
![Very Happy :D]()
.JAk na mój gust,te posty obrażały mnie i mój samochód,którego posiadania nie mam zamiaru wcale ci udowadniać,bo tak naprawdę to po co?Żebyś mi uwierzył?A co mi to da?Jak uważasz,że nie mam takiego autka,to twoja sprsawa i już.Absolutnie mi nie zależy na ty,żebyś mi uwierzył.
A co do wspomagania - wydaje mi się,że wspomaganie elektryczne jest o wiele lepsze,ponieważ można je w każdej chwili wyłączyć jak jest niepotrzebne(np. podczas jazdy na autostradzie,drodze ekspresowej i innych podobnych drogach,gdzie to wspomaganie jest zbędne).A tradycyjnego wspomagania wyłączyć się niestety nie da i pompa chodzi cały czas,a to jak wiadomo wpływa na zużycie paliwa jak i samej pompy.I to jest ta cała "inna bajka".
Ale mogę się oczywiście mylić i mogą być ludzie,którzy mają inny pogląd na ta sprawę.A tak pozatym to sprawa wydaje mi się raczej kontrowersyjna,podobnie jak sprawa odcinania pompki paliwa podczas jazdy na LPG.
A czy się nie znam na motoryzacji...Tą ocenę pozostawię naszym forumowiczom.Jeżeli uznają,że faktycznie nie znam się na motoryzacji,to przeproszę cię publicznie na forum i odsunę się na bok,pozostawiając miejsce tobie...
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...