sorki ale nie wiedzialam gdzie to napisac. wiec pisze tu na forum jest straszny balagan kazdy pisze sobie co chce i gdzie problemy techniczne i to jaki samochod kupic znajduja sie wszedzie proponuje troche pozadkow bo nie da sie tego nawet juz czytac.
Witam,
Chyba koleżanka nie uważnie przeglądała forum, propozycje przeniesienia wybranych tematów proszę podesłać w wiadomości prywatnej. W tej chwili raczej bałaganu na forum nie ma.
Czytam zazwyczaj (prawie) wszystko, ale najbardziej interesuje mnie dział Terenowe... No, coż, takie moje zboczenie... szkoda tylko, że tak mały tam ruch panuje...
Pozdr fourup Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
"Najlepsze samochody 2013 roku" i trzy zwycięstwa dla BMW Nowe BMW serii 3 jest sprzedawane dopiero od lutego 2012 roku, jednak już teraz przejęło prowadzenie w klasie średniej premium. BMW serii 5 już po raz trzeci z rzędu znalazło się na pierwszym miejscu w klasie wyższej średniej. ...
Audi najlepszym producentem w segmencie premium w Niemczech Wynik badania instytutu Center of Automotive Management (CAM): Audi najlepszym w Niemczech producentem branży motoryzacyjnej segmentu premium, pod względem bilansu emisji dwutlenku węgla . - Dzięki współczynnikowi ...
witam ponownie mi najbardziej sie podobaja działy tuning, wydarzenia, no i filmiki tez cos mocnego sie znajdzie a żaluje tylko ze nie ma zadnego konkretnego działu poświeconego tylko samochodom wyścigowym , rajdowym itp ale ogolnie najlepsze forum moto w sieci pozdrawiam
"przyspieszenie to najlepszy sposób spędzenia czasu pomiędzy zakrętami"
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.