Chcę kupić auto! Pomocy!!

14 Paź 2007, 19:40

Witam. Chcę kupić samochod i zastanawiam się nad tym [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]. to będzie mój pierwszy samochód i chce żeby nie był jakiś wielki i drogi. Co myślicie o tej fiescie? Niwe za mały ma przebieg jak na 1994 rok? Proszę o opinie a moze macie jakies inne propozycje? Dzieki.
Lazlo
Nowicjusz

14 Paź 2007, 20:55

8) Lazlo: wśród użytkowników fiest silnik 1.4 nie cieszy się najlepszą opinią; przebieg jest taki, jaki widać - jest 5 okienek tworzących go, a które 100 tysięcy trzeba dodać, aby był realny...? Jeśli lubisz boje z takim dachem...pomyśl, jaki panuje u nas klimat i ile razy otworzysz dach...Na Allegro masz fiestek do wyboru - do koloru i według miejsca zamieszkania. Podstawowe sprawdzenie: po wyjęciu korka wlewu oleju na pracującym silniku nic nie ma prawa się dziać - żadnych "pufań", dymienia i tym podobnych zjawisk. Fajną wersją i jak na te lata wyposażoną jest wersja Magic - ma specjalną naklejkę po lewej stronie z tyłu. Zobacz na: mobile.de
No i każdy kołpak inny...dobre nabłyszczenie :wink:
fordon

20 Paź 2007, 19:43

fordon ma racje. silnik 1.3 ma lepsza opinie
lukaszkomza
Początkujący

Miejscowość: Więcbork

21 Paź 2007, 10:29

jak slysze ten dzwiek fiesty to mi sie niedobrze robi, ja na twoim miejscu kupilbym golfa II, ale i tak zrobisz co bedziesz chcial to twoja kasa :D
mercedes_190_2.0_E
Nowicjusz

Miejscowość: Więcbork

21 Paź 2007, 12:41

:D :D :D To tak, jakby Twój z nicka (też coś...?) gadał lepiej może? Takie samo barachło! :evil:
fordon

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...