Przedział cenowy 8.ooo - 9.ooo ZŁ MAX

18 Paź 2007, 21:52

jak kazdy zapewne chcialem cos co dobrze wyglada i sie dobrze trzyma [ :oops: :D :roll: ] mam 9 tysiecy i myslalem nad takimi autami jak: audi b4 ; mazda mx3 ; mazda 626 IV ; mazda 323F II
czy jest jeszcze cos za tak niska cene tak dobrze wygladajace? woglole co preferujecie z tych ktore podalem ??

...
dobrze gdyby jeszcze mialo 4 drzwi :D
tenmiles
Nowicjusz

19 Paź 2007, 19:46

z tych ktore wymieniles audi b4 ale mnie podoba sie tez merc 190 i polecam go wszyskim ktorzy chca dobre malo awaryjne auto za niewielka cene merc 190 2.0 z gazem i masz spokoj z naprawami ja tez mam mesia i nie chce innego auta
lukaszkomza
Początkujący

Miejscowość: Więcbork

21 Paź 2007, 10:36

witam z tych ktore wymieniles to audi b4 albo tak jak mowil lukaszkomza merc 190 (nie do zdarcia)
mercedes_190_2.0_E
Nowicjusz

Miejscowość: Więcbork

22 Paź 2007, 11:56

od pół roku mam mazdę 323f z 90 roku.. jestem bardzo zadowolona.. szczególnie, że samochodzik nie wygląda na swoje lata, nie mam żadnych problemów z lakierem (0 rdzy, sprawdzany niedawno), dobrze sie prowadzi, nic nie cieknie, wiadomo co jakiś czas trzeba wymieniać części które się normalnie zuzywają.. jedyny minus to OC ... drogo chcą za mazdy :(
polecam japonki ;)
kinder
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SsangYong Y400 - nowy model flagowego SUV-a
    SsangYong odsłonił nazwę oraz pokazał wygląd zewnętrzny oraz wewnętrzny modelu Y400. Opracowywany przez SsangYonga nowy model flagowego SUV-a znany był pod nazwą projektową "Y400". Firma zdecydowała się nadać nowemu samochodowi ...