Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
soki83 napisał(a):ok.trafia mi się golf4 1.4 w rozsądnej cenie co o tym sądzicie?
Dishman napisał(a):1.9 TDI - wytrzymały, umiarkowany apetyt na paliwo, głośny jak traktor
michalmanu napisał(a):wszystko to jest prawdą,oprócz tego ja bym dodał jeszcze słabą kulture pracy i przyzwoite osiągi.
conest997 napisał(a):michalmanu napisał(a):wszystko to jest prawdą,oprócz tego ja bym dodał jeszcze słabą kulture pracy i przyzwoite osiągi.
co do osiągów to się zgadzam .... jak by nie patrzeć to jest to nie za duże autko i kopa ma
michalmanu napisał(a):conest997 napisał(a):michalmanu napisał(a):wszystko to jest prawdą,oprócz tego ja bym dodał jeszcze słabą kulture pracy i przyzwoite osiągi.
co do osiągów to się zgadzam .... jak by nie patrzeć to jest to nie za duże autko i kopa ma
a kultura pracy?nie wmówisz mi chyba że jest wysoka...
conest997 napisał(a):michalmanu napisał(a):conest997 napisał(a):michalmanu napisał(a):wszystko to jest prawdą,oprócz tego ja bym dodał jeszcze słabą kulture pracy i przyzwoite osiągi.
a kultura pracy?nie wmówisz mi chyba że jest wysoka...
co prawda to prawda....jest to strasznie głośne autko i na dłuższych trasach może męczyć ten głośny diesel .... ale osiągi w porządku
michalmanu napisał(a):nie tylko chodzi o głośność ale i o nierówno mierne rozwijace mocy przez ten silnik.