Chce kupic SUV'a. Ktory byscie brali ?

13 Cze 2009, 20:52

Chce kupic paroletniego SUV'a za jakies 35 tysiecy. Szperam po ogloszeniach i znalazlem np: takie :

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Moze jakis inny ktos poleci ?

To bylby pierwszy moj samochod z nieco wyzszej polki i boje sie ze za malo wiem o kupnie takiego wozu. Teraz to jezdze malym Oplem Corsa, wiec to bylaby dla mnie duza zmiana. No i pewnie czesci 3 razy drozsze, ubezpieczenie, pewnie wiecej pali itp itd. Na uzytkowanie takiego wozu mnie stac, tylko samo kupno to taka loteria ... :/
redbaron13
Nowicjusz

Miejscowość: Cieszyn

13 Cze 2009, 21:32

Godne polecania sa tez :Suzuki Grand oraz Rav 4
Sadze, ze ten link Ci pomoze http://www.wysokieobroty.pl/auto/1,71362,3179703.html
Honda Civic V 1.5 101 KM-93'
Renault Safrane 2.0 12V 132 KM-94'
Rover 218 TD 1.8 88 KM-94'
Rover 216 GTi 122 KM-93'
Obecnie Rover 600 SDi 2.0 105 KM
Pawkaz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Rover 600 SDi
Silnik: 2.0 SDi 105 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

14 Cze 2009, 10:34

nie ma to jak wiarygodne teksty znawców z Gazety Wyborczej pisane pod zamówienie

Koreaniec hyundaya u nas niedoceniany. popytaj jak z częściami i można się zastanowić, bo to całkiem fajne autko i w dobrych pieniądzach do dostania.
Joter
Aktywny

14 Cze 2009, 17:46

Joter napisał(a):Koreaniec hyundaya u nas niedoceniany. popytaj jak z częściami i można się zastanowić, bo to całkiem fajne autko i w dobrych pieniądzach do dostania.

Gdzie niby mam "popytac" :D Wpisalem w necie "czesci hyundai" i znalazlem nawet sporo tego do kupienia, wiec chyba nie jest tak zle.

W ogole to musze powiedziec ze dziwie sie ze tak malo jezdzi tych samochodow, Santa Fe ma absolutnie rewelacyjny wyglad, taki drapiezny :) No ale widocznie ludzie maja jednak inny gust niz ja . Tak jak napisales, cena jest naprawde przystepna, a jakosc z tego co wiem bardzo w porzadku.
redbaron13
Nowicjusz

14 Cze 2009, 19:27

[quote="Pawkaz"]Godne polecania sa tez :Suzuki Grand oraz Rav 4
Sadze, ze ten link Ci pomoze http://www.wysokieobroty.pl/auto/1,71362,3179703.html[/quote]
Jak ma mu to pomóc skoro to są auta których napewno za te pieniądze nie kupi, przecież to nowe modele. A co do Hyundaia mi też sie podoba i może sprawie takiego żonie po wakacjach :wink:
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło

14 Cze 2009, 19:52

Myśle ,że Rav4 to dobry pomysł.Autko bezawaryjne tyle ,ze pewnie mniejsze troche od hyundaia.Może Kia Sorento?
Wóz wygląda w miare porządnie ,ale prawde mówiąc nie wiem jak z czesciami i awaryjnościa tego suva.Z tego przedziału cenowego można rozjerzec sie jeszcze za jeepem cherokee lub amerykańskim odpowiednikiem Liberty.np:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Tyle ,że Liberty występuje z silnikiem 3.7 więc sporo spali.
Dresta
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SEAT - prezentacja nowego logo marki
    SEAT zaprezentował światu nowe logo. Metamorfoza swoją kulminację miała na Salonie Samochodowym w Paryżu i prezentuje nową tożsamość oraz projekt marki. Łączy premierę nowego logo ze światowym debiutem nowego Leona. Model ...

14 Cze 2009, 20:09

Dresta napisał(a):.Z tego przedziału cenowego można rozjerzec sie jeszcze za jeepem cherokee lub amerykańskim odpowiednikiem Liberty.np:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Tyle ,że Liberty występuje z silnikiem 3.7 więc sporo spali.

3.7 to juz smok. A jeep'y ... strasznie kanciaste sa, zawsze mi jakies łady przypominaly :) Kompletnie nie w moim typie. Zachorowalem na Santa Fe i zalozylem ten watek w sumie z nadzieja ze odezwie sie ktos kto takim jezdzi. Ale jednak naprawde ich jest malo.
redbaron13
Nowicjusz