Samochody do ok. 10000zł z ocynkiem

14 Cze 2009, 19:54

Witam,
chcę kupić we wrześniu swoje pierwsze auto do około 10tys. zł. Samochód będzie stał "pod chmurką" więc zależy mi na ocynku. Może macie jakieś propozycje.

P.S. Nie proponujcie Lanosa.
sqizzy1
Początkujący

14 Cze 2009, 21:31

Audi 80 - w pełni ocynkowane blachy. za 10 tyś będzie sztuka na wypasie że tak powiem.
stasiowski121

14 Cze 2009, 21:47

Napisz coś więcej. Jakiej wielkości ma być to auto? Ile ma mieć drzwi? Do czego ma służyć - jazda po mieście czy długie trasy? Na czym Ci bardziej zależy - na dynamice czy niskim spalaniu? Czy zależy Ci na wyglądzie? Ogólnie polecić można: almerę, corollę, mazdę 323f, polo, ibizę, fiata bravo/a, BMW e36, golfa III lub civica VI pod warunkiem, że są zadbane i masz pewność co do ich stanu technicznego. Jeśli nie boisz się wieku i przebiegu to audi 80 np. w wersji coupe lub cabrio. Jeżeli szukasz czegoś bardziej oryginalnego może rover 200 lub 400? Określ się dokładniej bo na chwilę obecną jest multum propozycji.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

14 Cze 2009, 21:52

Zdecydowanie polecam Audi 80 - nie do zdarcie, zero rudej. Przejedź się na giełdę i znajdziesz na pewno jakąś ładną B4.
O żesz ty kur..., w chu.. jeb.. twoja mać!!! - Powiedział marynarz, po czym szpetnie zaklął.
wolfenstein
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 01 01 2001

14 Cze 2009, 21:57

Jak już pisałem też polecam B4, nie do zdarcia motory no i chyba nie bez powodu zadbane egzemplarze nieźle trzymają cenę ;)
stasiowski121

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Klasyki Audi na Goodwood Festival of Speed
    Na linii startowej tegorocznego Goodwood Festival of Speed, który w dniach od 4 do 7 lipca odbędzie się w południowej Anglii, Audi Tradition wystawi trzy historyczne samochody. Do angielskiej Mekki miłośników ...