Witam serdeczni wszystkich. Chcę jechać do Niemiec po auto. Lecz za bardzo nie wiem w jakie miejsce uderzyć. Macie może jakieś sprawdzone adresy? Place z autami lub dobre komisy? z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
To co na pewno moge odradzic to Hamburg same turasy , szmelocwate , krecone auta i zajebiscie wyskonie ceny.Byłem w norymberdze i na jednej ulicy nie pamietam nazwy sa same place i komisy . Autka przyzwoite i za dobra w miare cene mozna cos wyrwac. Dla tych co nie znaja jezyka plus poniewaz polacy sprzedaja tablice celne. Ah wybór aut od starych rupci po porsche i ferrari
a nie pamiętasz kolego nazwy jakiegoś z tych palców? bo to jest mój pierwszy wyjazd po auto musiałbym poszukać jakieś adresy. Słyszałem dość dobre komentarz o Hannoverze. ale nie wiem czy warto tam jechać
Nie pamiętam, poprostu cała ulica w norymberdze to place ale nazwy nie pamietam a podałbym bo nie handluje autami a poprostu jak mam kupic dla siebie to jade bo zaoszczedze jakies 2-3 tys i jakos bardziej ufnie tam kupie. Co do tego ze w holandi i belgi sa tanie autka to powiem tak. Prosze wejsc na strone :www.kapaza.be i przekonacie sie ze nie sa takie tanie. Jezeli nie ma sie znajomosci to nie ma szans kupienia taniego auta. A kilometrow 1000 w jedna strone wiec trzeba to przekalkulowac, czy bedzie się oplacalo. W ciemno nie ma po co jechac.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Koniec świata odwołany! Rozpoczęła się epoka MINI Koniec świata odwołany. Czas na zabawę! W wielu krajach Ameryki Środkowej, takich jak Meksyk czy Gwatemala, 21 grudnia 2012 odbyły się huczne uroczystości na powitanie nowej ery. Data pochodzi ze źródeł historycznych ...
to nawet nie chodzi o to czy sie kogos zna . Poprostu holendrzy, niemcy,belgowie to nie sa idioci i nie sprzedadząa dobrego auta za pół darmo. a szkoda !!!
ale to tak wszędzie tak jest w Niemczech czy w innych państwach bez znajomości ciężko coś kupić w dobrych pieniądzach . A ze stron internetowych to większość okazji to oszustwa .
no właśnie przede wszystkim o to sie rozchodzi , jezeli u nas byłbym pewny to bym kupil ale wiesz jak jest wszyscy pisza; ksiazka serwisowa , 100 tys przebieg i starszy niepalacy wlasciciel a tam pojade wybiore i widze a 2 tys na imprezki jest :P:P
Witam. Mieszkam w niemczech kupuje samochody na zamowienie lub pomoge w kupnie zalatwie przeglad przed kupnem i wynegocjuje nizsza cene.Zaltwie tez wszystkie formalnosci.Wrazie czego moge tez dowiesc do polski. szczeguly na gg:5730714 lub [email widoczny po zalogowaniu] pozdrawiam
Witam ponownie. Mam pytanie odnośnie urzędu w którym załatwia sie wymeldowanie i tablice. Jak on sie nazywa i czy dożo jest załatwiania? pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz. Jutro wyjeżdżam po auto zobaczymy co z tego będzie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.